![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ![]() gittiniz yıkıldı dilimin köprüsü ![]() konuşamadım elimi tuttuğunuz gecede kaldı aklım sesinizden dökülen nağmeler ![]() gözlerimden aktı şiir mi onarmıştı kırılan yüreklerimizi ![]() yoksa aşka tutkulu iki günahkâr mıydık? ![]() gittiniz ![]() içinden çıkamadığım bir sessizlik düştü payıma ıslandığımız yağmur dibini gördüğümüz kadeh kim bilir kaç intihar düştü yolumuza ![]() yürümeye devam ettik siz mi yaşınızı almıştınız ![]() yoksa yaşam dolu olan ben miydim? ![]() gittiniz ![]() devrik bir sızı kıvrıldı dudağıma seviştiğimiz şarkılar doğum yaparken ![]() yatağında nöbet tutardık çıplak kavuşmaların şimdiyse bilmiyorum kahkahanız mı ısıtırdı içimi ![]() yoksa kollarınızda müjdelenen bahar mı? ![]() gittiniz ![]() isimsiz bir şehir oldum haritanızda merhaba sevgilim hoşça kal yâlnızlık daha kaç gece sürer bu heyecan diye ![]() düşünmeden sarıldım nerdesiniz ![]() karanlıktan korktuğumu nasıl bilmezsiniz? ama gittiniz ![]() ağır veda havası çaldı sokak ortasında Şair : Pelin Onay |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|