![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Bir ömür geç kaldı sana ![]() Geç tanıştı verdiğin bu aşkla ![]() Şarkının namelerine gizlenen aşkım ![]() Sonunda çıktı ortaya ![]() Gülleri ağlattık ![]() Bülbüller bile yandı aşkımıza ![]() Son fasıldı yüreğime işleyen ![]() Seni hayallerimde gizliyen ![]() Kalbimi ortasından ikiye bölen ![]() Yaz günü kar yağmaz mı sevdiğim ![]() Yüreğimde seni yaşatırken ![]() Hep seninle yaşarken. Arkanda kalan yaralı yüreğimdi ![]() Hüzünleri bıraktın bana gittin ![]() Sevdanı bıraktın canını bıraktın ![]() Yüreğini bıraktın sevdiğim ![]() Aşk kapımı çalmadan kucakladı ![]() Yüreğimse yüreğinde tutuklu kaldı. Özledim seni çok özledim bitanem ![]() Gözlerim aşk damlalarıyla doldu ![]() Yüreğimde dinmeyen bir sızı ![]() Hep seni bana hatırlatıyor ![]() Çöl ortasında kalmış gibiyim ![]() Suya hasret bir de sana sevdiğim. Bırakma sevgimi hiç arkanda ![]() Koy yüreğimi yüreğine senin olsun ![]() Ver aşkını bana hep ben de dursun ![]() Yandıkça yansın gönlüm ![]() ![]() Aşk olsun mekanımız sevda damımız ![]() Yeter ki biz de kalsın aşkımız. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|