Kicker’a konuşan Meira, 'Ayrılmaya hiç niyetim yok. İstanbul hayran kalınacak bir kent' dedi.
G.Saray’ın Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira, ayrılmaya hiçbir şekilde niyetinin olmadığını açıkladı. Alman spor dergisi Kicker'a röportaj veren Meira, “Kulüpten ayrılmak istediğiniz söylentileri oldu. Zenit konuşuluyordu” şeklindeki sözlere karşılık, “Bu konuda bir şey söyleyemem. Kulüpten ayrılmaya hiç niyetim yok. Ailem ve ben burada kendimizi çok iyi hissediyoruz. İstanbul hayran kalınacak bir kent, G.Saray da mükemmel bir kulüp. Stuttgart'tan G.Saray'a gittiğim için hiç pişman değilim. Bugün olsa yine giderdim” diye konuştu. UEFA’DA FAVORİ DEĞİLİZ
Kupadan elenmelerinin ve ligde 5. sırada bulunmalarının kendisini üzdüğünü ancak, sezonun uzun olduğunu ve zirveye çıkmak için her şeyi yapacaklarını belirten Meira, “Hamburg karşısında turu geçebilir misiniz?” sorusuna da “UEFA Kupası'nı kazanmak için favori değiliz. Ancak eleme usulü maçlarda her şey olabilir. Bu maçlarda şans da önemli. Hamburg’la şanslar eşit” dedi. SKİBBE İYİ BİR HOCAYDI
G.SARAY’IN Portekizli yıldızı Meira, görevine son verilen teknik direktör Michael Skibbe için de “Büyük bir kişiliğe sahip ve iyi bir teknik direktördü. Ancak gitmek zorunda kaldı” dedi. Başarılı savunmacı ayrıca, yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz'la iletişimini, takımda Almanca bilen arkadaşları sayesinde iyi bir şekilde sürdürdüğünü de söyledi.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.