|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
02-24-2009, 15:47 | #1 |
Gözlerimdeki Hançer
Avuçlarına bıraktım Kirpiğimin ucunda asılı kalan çocukluk düşlerimi Yeter sandım Yetmedi ... Ağlamadım Gökkuşağının tüm renklerini Serdim ayaklarının ucuna Sadece beyazı sevdim Oysa .... Siyah beni terk etmedi ... *** Güneşi nasıl da özlemişti gözlerim Bütün kederleri unutarak Bir yosun yeşilinde sevdi seni deli yüreğim ... Aklımdan geçerken sevdalı şarkılar Yandım her defasında Her notada kavruldum , savruldum Acıdı içim ... Seni unutmak istedim Ama .... istemek de yetmedi ... Hiç gitmedin ki sen benden Gitmedin Gidemedin .... *** Kalbimin kilitli kapılarının ardında Öyle sığ bir yere saklamışım ki seni Ne fırtınalar koptu Ne med cezirler yaşadı beynim Yine de ..... Yine de ismini gönlümden silemedim Silmedim .... *** Şimdilerde ayrılık şarkıları dolaşır oldu dilimde Yıldızlardan fal da tutmuyorum artık Mehtap mı ? .... Onu da sevmiyorum .... Seyretmiyorum .... Ki gökyüzünde sen yoksun Seni bulamıyorum ... *** Hayalin hançer gibi saklı duruyor gözlerimde Senden kaçmak Senden kurtulmak istiyorum Adım adım uzaklaşırken bu şehirden bedenim Gözyaşlarım biletimi kesiyor sana doğru Her şiirde yine sana yaklaşıyorum Ah be şu hançeri çıkarsa biri gözlerimden Gözlerimi terk etse hayalin İşte o zaman .... O zaman ... Belki ! Seni unuturum diyorum ... Belki o zaman seni unuturum .... Zerrin Tulan |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|