sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > EĞİTİM - ÖĞRETİM - KARİYER > Kariyer - Meslekler - Kişisel Gelişim
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Kariyer - Meslekler - Kişisel Gelişim Kariyer-Meslekler-Kişisel Gelişim - CV ve bu konularla alakalı haber yorum ve paylaşımlar.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 02-21-2009, 00:42   #1
Kullanıcı Adı
ALONE53
Arrow KAUST Burs Olanaklarını Keşfedin!

KAUST Burs Olanaklarını Keşfedin!
Gerçekten eşsiz bir fırsat mı arıyorsunuz? İşte ayağınıza geldi! Bilim, Teknoloji ve Mühendislik öğrencileri için Tam Burslar! Kızıldeniz Kıyısında Modern bir Uluslararası Kampüs, Kaliteli Eğitim Kadrosu, Eşi Benzeri Olmayan Çağdaş Laboratuvarlar ve İmkanlar. Kral Abdullah Üniversitesi Tanıtım Seminerleri 24-27 Şubat tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Dünyadan Üniversiteler | 5 Şubat 2009

* Türkiye’de kalan eğitiminizi tamamlamak için tam burs ve avantajlar

* Bütün dünyada insanların yaşamında fark yaratan, alanındaki en iyi üniversitelerle işbirliği içinde olan Master ve Araştırma programlarına devam etmek için tam burs

* İster akademik dünyada ister sektörde bilim ve teknoloji alanında herkesi imrendirecek bir kariyer.

Konuşmacı
Nevenka Grceva
Institute of International Education (IIE), European Office

Seminer Programı
24 Şubat 2009 Salı, 13:00
Boğaziçi Üniversitesi
Garanti Kültür Merkezi Ayhan Şahenk Salonu

25 Şubat 2009 Çarşamba, 12:00
İstanbul Teknik Üniversitesi
Ayazağa Kampüsü KSB Oditoryum

26 Şubat 2009 Perşembe, 13:00
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
ODTÜ KKM A Salonu

27 Şubat 2009 Cuma, 12:30
Bilkent Üniversitesi
Mithat Çoruh Amfisi

İletişim
www.kaust.edu.sa
[email protected]

Hürriyet Teknoloji Bölümü 23 Ekim 2008 Tarihli Haber:

Suudi Arabistan'ın Oxford'u

Suudi Arabistan'da bulunan ve dünyanın en büyük süper bilgisayarlarına ev sahipliği yapan King Abdullah University of Science and Technology (KAUST), dünya genelindeki birçok araştırmacıyı da kendisine çekiyor.

Gelecek yıl Kızıl Deniz'e yakın Cidde şehrinde açılması beklenen yeni üniversite, henüz açılmamış olmasına rağmen büyük ilgi görüyor. Majid Al-Ghaslan, yeni üniversiteleriyle ilgili yaptığı konuşmada, üniversitede bulunan süper bilgisayarın bilgi tabanlı ekonomi için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti ve ekledi: Shaheen isimli bu süper bilgisayar, 222 teraflop işlem gücüne sahip olacak.

Eğer Ghaslan'ın verdiği bilgiler doğruysa, Suudi Arabistan'da yer alan bu üniversitedeki süper bilgisayar, dünyanın en güçlü 6. süper bilgisayarı olacak.

Kral Abdullah'ın 10 milyar dolar bağışta bulunduğu üniversite, aynı zamanda araştırmacılardan da büyük ilgi görüyor; zira araştırma çalışmaları için neredeyse sınırsız bir fonlama sistemi hayata geçirilmiş.

Söz konusu süper bilgisayar, başta KAUST olmak üzere, ortakları Cornell, Oxford, Stanford ve Texas A&M Üniversiteleri tarafından kullanılacak.

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/10189269.asp

http://www.uniaktivite.net/haberler/...rini_kesfedin_
ALONE53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 02-21-2009, 02:47   #2
Kullanıcı Adı
morciii

ben keşfedemedim zamanında
morciii isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 02-21-2009, 12:18   #3
Kullanıcı Adı
ALONE53

benim de ingilizcem yeterli olmadığı içiN başvuramıoyrum
ALONE53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)