![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Kırıldım, dağıldım ![]() Yetmedi benliğimde kayboldum ![]() ![]() Gözyaşlarımı hükümsüzce peşin sıra döktüm ![]() Ama yine de kendimi tatmin edemedim ![]() Bilmiyordum Allah'ım ![]() Bilmiyordum, bilseydim yapmazdım ![]() Bilseydim bu denli hata yapmazdım ![]() ![]() Korkuyorum Allah'ım ![]() Korkuyorum işte bende böyle tüm titrekliğimle ![]() Ve günahlarım aklıma her geldikçe ![]() Nasıl oldu da yanılgıya düştüm ben ![]() ![]() Nasıl oldu da beni var edeni unuttum ben ![]() ![]() Ve nasıl oldu da ruhumu şeytana teslim ettim ben ![]() Sen hatırlamasaydın beni, Sen hatırlatmasaydın kendini ![]() ![]() Ben böyle devam edip gidecektim ![]() Ve de insaf bilmezliklerde kaybolacaktım ![]() Ey Rabbim! ![]() Bana yeni bir kapı açtığın için ![]() Bana yeniden hayatta olma sebebimi hatırlattığın için ![]() Unuttuğum en değerli şeyleri bana tekrar yaşattığın için ![]() Gözyaşlarım adedince şükür sana ![]() ![]() Hamd-ı senalar sana ![]() Ey Sevdiğim! ![]() ![]() İzin ver, aşkınla muhatap olayım ![]() İzin ver, yüreğimi aşkınla yakayım ![]() ![]() İzin ver, yalnız alnımla değil ![]() Bütün varlığımla sana secde edeyim ![]() ![]() Ve izin ver Tüm ruhum ve bedenimle ismini zikredeyim ![]() Acizim Allah'ım, dayanağım sadece sensin ![]() Bu buruk ve mahçupluktan kırılan sözlerimi bir tek sen kabul eylersin ![]() Beni bir tek sen affeylersin ![]() Ne olursun ![]() Rahmet eyle bana Allah'ım ![]() Ve bir de affeyle beni Allah'ım ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|