|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
02-04-2009, 23:27 | #1 |
Sensizlikten öğrendıklerıM
Eskiden dediğin gibi yaptım dün gece,aldım kağıt kalemi elime artıları ve eksileri düşünmeye başladım,hani her ''acaba ayrılmalı mıyız?''diye sorduğumda sana bunu yapmamı söylerdin ya yaptım işte ilk defa,dinledim sözünü....
Önce bulamadım yazacak bir şeyler,derken seni hissettim yanımda sıcaklığını,kokunu,seni sen yapan her şeyi...Ne kadar da çok özlemişim seni ;gözlerinin içine bakmayı,el ele sokaklarda dolaşmayı,seni kızdırmayı,okuldan eve evden okula hep seninle gidip gelmeyi,ayrılırken hissettiğimiz buruklukları,seni sevmeyi,kısacası her şeyi özlemişim...Al işte koca bir özlem aldı eksiler bölümünde ilk sırayı ,bunu nötrlemek için yüzlerce artı koy istersen işe yaramaz ki... Neyse,zorladım kendimi kazandığım hiç bir şey mi yok bu ayrılıktan diye ve buldum kazanımlarımı da...Hani hiç emin olamamıştım ya seni sevdiğimden,hep acabalar vardı ya içimde; senin dediğin gibiymiş sahiden de canım ben seni aslında çoook seviyormuşum,bunu anladım... Hatalarımı gördüm,farkında olmadan ne çok hata yapıyormuş insan,sevgiye doğru dürüst sahip çıkamıyormuş anladım.Bunu sadece kendimden değil,çok güvendiğim;ama güvenimi boşa çıkartan,aşkı için sözde çok acı çeken fakat bir anda da kalbinden beni söküp çıkartan ,yerimi başkalarıyla doldurmaya çalışan senden anladım... Şİmdi kulaklarımda yankılanıyor Candan Erçetin'in şarkısı: ''Ben ne çok hata yapmışım meğer Seni yokken var saymışım meğer Yollar gitmiş ben kalmışım meğer Aşkım deyip hapsolmuşum meğer Bir ömür sürer sanmışım meğer Ben boşa kürek çekmişim meğer Vakit kaybıydı diyemem ama Senden çoktan vazgeçmişim meğer'' Artı hanesine eklenecek son bir şey daha var ...Hani demiştin ya insan sevdiği için neler yapar ,sen birini gerçekten sev ,acı çek,işte o zaman gerçekten anlarsın ne demek istediğimi gurur falan hiç bir şey kalmıyor diye işte sayende ben de yaşadım bunları.O devrilmez gururum sana karşı görünürde hala devrilmedi kendi içimde çoktan yerlerde . Vay be tahminimden çok artısı olmuş bu ayrılığın bana ,yepyeni bir ben olmuşum aslında...Gurur için aşkı hiçe sayan ben ,aşk için gururu hiçe saymaya yaklaşmışım.Tüm içtenliğimle gel desen yalan dolan sokmasan araya yaptıklarını hiçe sayıp gelirim belki de... ''unuttuğum büyük yalan gururumdan arta kalan sensiz düşman geçen zaman seni özledim... '' |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|