|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
02-02-2009, 23:21 | #41 |
... ..bunları da aştım artık bir paket sigarayla yaram kabuk bağladıkça birşey olmamış gibi davranabiliyorum arkadaşlarım sağolsun yanlızlığımı alıp sakladılar bulmak için uğraşmıyorum .. |
|
02-02-2009, 23:21 | #42 |
sana kızmayı nasıl da düşlüyorum... "haksızlık ettin"demenin peşinden gittim defalarca... yok... yapamadım... ah bir öfkelenebilsem... "neden"lerle başlayan asi cümlelerim olsa ardı ardına... sıralasam... durmasan da,bağırsam... bağır bağır,bağırsam... olmuyor ki... tek bir neden yok bu aptallık için ... yapay öfkeler yaratıyorum kendime... seni haksız çıkarmayı denedim,belki rahatlarım diye... anlık avuntulardan öteye geçemedim... ne zaman seni suçlasam,itiraz eden yüreğimi bulyorum... öyle temizsin ki içimde... kusursuz...telaşsız...sakin...duru... hiçbir şey diyemiyorum sana... hiçbir şey... boğazımda biriktirdiğim kelimelerim... bundan sonra hiç diyemeyeceklerim var bolca... ama iyi ki defalarca "seviyorum" demişim... bu beni mutlu ediyor... dağ evinin serinliğinde özlediğim günkü kadar hasretim hala... bir köy evinde rica minnet telefon açabilme şansı "özlüyorum"da dedirtmişti o an... ve sadece bunu duyurabilmek için telefon açmıştım... şimdi desem ne olur?.. "özlüyorum..." Zeki Kayahan Coşkun |
|
02-02-2009, 23:22 | #43 |
".... Gittin...Git...Öyle özgürüm ki... Cevapsız kalan en güzel sorumuzdu; "Biz birbirimizin neyiyiz?" Hiçbir soru işaretinin ardına hemencecik yakışmazdı coşykuyla ve aynı anda gelen tebessüm... Bunu da başardık ya.. Lanet olsun... Zeki Kayahan Coşkun |
|
02-02-2009, 23:23 | #44 |
...sessiz bir gecenin ve sönmek üzere olan bir ateşin, küllerinin içinden sesleniyorum sana anılarımın fesleğen kokulu fısıltısını, içime çektim dudaklarımda eski bir şarkı, sen bilirsin.. Pelin Onay |
|
02-02-2009, 23:23 | #45 |
Başka bir yüreğin anısı Sevdiğinden yeni ayrılmış tende Bir zamanlar senindi Şimdi için için ölmekte__________Dilsizim ve adsızım şimdi Aşk diyorlar değil mi buna? _________'Hiçbir zaman'dan 'bugün' doğar Bugün yenilen yarının yenenidir._________İki bıçak seç kendine Biri yaralamak için Biri öldürmek Pusu kur gözleri Karanlık gölgesine Biri sevmek için Biri ihanet İki yürek seç kendine Biri yaşamak için Biri gizlenmek Bir korkak, bir kaçak, bir firar Kaç kişisin sen sevdiğim, çocuk İçimdeki bıçak bir kere daha dönüyor Olduğu yerde Kalırsan sel basar yataklarımı Gidersen uçurum çiçekleri açar kalbimde Kimi zamanlar olur sevgilim İki bıçak bile yetmez bir tek ölümeMurathan Mungan |
|
02-02-2009, 23:23 | #46 |
..sen hep kendine önlemler aldın, ben kendime yasaklar koydum, önümüzde barajlar var, bu su hiç durmaz... |
|
02-02-2009, 23:24 | #47 |
DiLerim özLemezsin benim kadar... ve hiç sızLamaz yüreciğin.. bir farkım vardı sade... benim ışık ışık bakışLarımın aLtında kimsenin taşımaya yanaşmadığı acıLarım... Arzu Leyal Gezer |
|
02-02-2009, 23:24 | #48 |
...seni sevmelerin portakal durağındayım soydum düşlerimi çıplak sensizliğim çarptı aynaya kapattım ellerimle yüzümü, acıtmadım... Pelin Onay __________ ... ya sen konuşacaktın ya da...,gece ben üzerime ay düşen düşte hangi ayrılığıma sdusacaktım? Kadri Karahan |
|
02-02-2009, 23:25 | #49 |
Bak sana bir kucak dolusu bayramlar getirdim, Öpermisin çocuk gözlerimden? Dokunurmusun şeker tadında yüzüme, Bak bu bayram şekerler açtı sol yanağımda, Isırmazmısın bir parça? Avuçlarıma bayramlık kalbini bırakmazmısın, Göğsümden rengarenk balonlar uçurdum fark ettin mi? . Sana açılan gökkuşağı kapılarını araladınmı, Ben en çok küçük öpücüklerini özledim biliyormusun. En az senin yüzün kadar masum öpücüklerini, Her gülümsediğinde gözlerinde saklı çocukluğu görüyorum, Kirpiklerine yapışmış çocukluğunu öpebilirmiyim? Sarılabilir miyim çocuk yüreğine? İsmet Baygın |
|
02-02-2009, 23:26 | #50 |
".... Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni Beyninin içindekileri anlayabilmek ve Yitirmeden yüzündeki anlık tebessümü Bütün saatleri öyleyce Dondurabilmek için Çıldırasıya paraladım kendimi Lanet olsun Artık sigarayı üç pakete çıkarttım günde Olsun gözüm olsun, ne olacaksa olsun... Bu da Benim Sana ayrıLırken hediyem olsun ..." Yusuf Hayaloğlu |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|