|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
01-30-2009, 15:04 | #1 |
Şiir yazarken sevdim seni..!
Şiir yazarken sevdim seni..! direnmekti aşk öncelerde.. sana, bana, duygularıma.. bir çift dünya gibi gözlerini gözardı etmekti.. korkaklıktı belki de.. kendimi aştığım, yüreğimi aştığım vakit; yine karşımdaydın işte.. şaka gibiydi.. kızarken, beklerken ve özlerken buldum kendimi bak şimdide gülerken... gururumu, inadımı, şımarıklığımı zaptedemediğimde bir hışımla sana koşup geldiklerinde sevimli bir bakışla karşıladın hepsini. sana gelmeselerdi.. hani tutabilseydim.. yazsaydım satır satır içimden gelenleri.. burdan sana yol olurdu. ve bu kez de kızarken sevdim seni..! yüzünü göremediğim saatlerde; hani şehir yoğun, insanları, sen - ben, şarkılarını dinledim, okudum mesajlarını.. bilsen ertesi günlere ne rüşvetler verdim biran önce geçsinler diye.. bu kez de seni özlerken sevdim işte..! Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin tam halini görmek için buraya tıklayın. Asıl resim 635x439 boyutlarındadır. içim içime sığmadığı vakitlerde; bir kağıda bir kaleme tiryakiliğim oldu.. hep ol diye, hep sevil diye, tam da şimdiki gibi; şiir yazarken sevdim seni..! |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|