|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
01-28-2009, 22:07 | #1 |
''Seni seviyorum'' ağır cümledir
''Seni seviyorum'' ağır cümledir Herkese söylenmez Bazen yıllarca aranır, Bazen yıllarca beklenir o ilk çift söz için Dili yakar dudağı yakar Bedeni kavurur lime lime eder Velasıl yürekli işidir Bi ömür pahasına ilk defa söylenir Keşke bana günde bin defa söylemeseydin ve sonra her bedene uygun bir hırka gibi Önüne gelene giydirmeseydin. |
|
|
|
01-28-2009, 22:08 | #2 |
Koptuk dalimizdan sürünüp savrulduk Her yerde cehennem yaşadik, kavrulduk Taptaze hayallerden eser kalmadi hiç Bilmem ki bu kör talihi nerden bulduk. |
|
01-28-2009, 22:08 | #3 |
GÖNÜL HANCIM İÇİN YANSIN SENİN GİDİYORUM SENİN SANCIN BENİM KADAR AĞIR DEĞİL FERHAT GİBİ DAĞLAR DELSEN YİNEDE YERİN BENİM YANIM DEĞİL NASIL DERSİN SENİ SEVDİM YALAN BİLİYORUM BENİM KALBİM SENİN KADAR SAĞIR DEĞİL İNANMASI KOLAY OLSA GİDERMİYİM SEVDA YÜKÜM KOLAY DEĞİL NELER GELİR NELER GEÇER İÇİMDEN YÜZÜN AĞLAR İÇİN GÜLER GÖÇÜMDEN KAÇIYORMU SANIYORSUN GÖZÜMDEN NASIL DESEM ASIL YERİM CENNET OLSA YANIN DEĞİL ÖLÜMSÜN SONUNDA SEN |
|
01-28-2009, 22:10 | #4 |
* *Sayfalarca seni seviyorum yazmak Fayda etmiyor Duymuyorsun sesimi * Geceler kapkara * Hasret kadar soğukken sensizlik Donuyor üşüyorum Oysa içimdeki sevgi * Dalgalarla sevişen * Martılar kadar beyaz ve saf Sarılıyorum sensizligime geceleri Yatmak uyumak istiyorum * Ama başım yastıga değince * Seni düşüneceğim Gözlerim uykusuzluga alışmışken Bir sarkı tutturuyorum duman duman * Ya duyuyorsun * Ya duymuyorsun Ama söylüyorum çünkü SENİ ÇOK SEVİYORUM... * |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|