|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
01-24-2009, 03:42 | #71 |
Artık eylül güzelim...
Yağdı yağacak yağmur havalarında, üzüldüm mü nasıl üzülürüm, umutlandım mı nasıl sevinirim, bilemezsin. Şimdi üzgünüm... Son yapraklarını da rüzgara teslim etmek üzere olan çırılçıplak bir ağaç gibi, rengimden ve neşemden eser yok... Yalnızım... Biliyorum; bunu ben yapıyorum. Ama elimde değil. Benim baktığım yerden hayat böyle gözüküyor ve başka bir açıdan bakmaya gücüm yok! Zamana teslimim... Gündüz vakti, perdeleri kapalı bir odada aydınlık arayan adamım... Işık dışarıda... Korkuyorum... Bu korkuyla, kendi karanlığıma sığınmak, hüzünden ibaret... Hüzün... Hüzün ki, baştan çıkarır... Hüzün; iskeleye bağlı geminin halatlarını zorlayan arsız rüzgar... Koparsa ne olur? Bu, düşünülecek bir şey değildir... Bir yanım iskeleye çarparken ve bir yanım ufka arzulu... Bu, düşünülecek bir şey değildir... Hüzün; kopsun inceldiği yerdene giden tehlikeli bir yoldur çünkü... Çünkü hüzün, şuuru koynuna alır ve masumca uyutur... Yağdı yağacak yağmur havalarında, üzüldüm mü nasıl üzülürüm, umutlandım mı nasıl sevinirim, bilemezsin. Belki bu gelen yağmur, benden kalan artıkları temizleyecek ve bana vaktin doldu, artık geç oldu diyecek... Belki de bu yağmur, birkaç umut parçamı besleyip büyütecek, ? son nefesten önceki her nefes, başlamasını bilene ilk nefes diyecek... Benim eylül'üm, işte böyle güzelim... |
|
01-24-2009, 03:43 | #72 |
Acilar, çekilin yoldan
Acelem var Düsün yakamdan Hayat çok kisa Daha yapacak çok isim var Denizler kirlenmis Güneste lekeler var Bulutlar islenmis Ayda tutukluk var Sevgiler tükenmis Yürekte kinler var Saygi da ne imis Serde bencillik var Nerede menfaat var Hangi iste çok para var Adalet kimlerin elindeymis Terazi de hileler var Mum gibi eriyip gitmis Hani nerede insanlar Nerede insanlik Pes ettim dogrusu Ben bu isleri beceremedim Egri bügrü yollari düzeltemedim Acilar, çekilmeyin yoldan Acelem var Beni ancak ecel paklar |
|
01-24-2009, 03:44 | #73 |
Şimdi git;
Bana neyi geri verebilirsinki; kaybettiğim masumiyetimi istiyorum ben verebilirmisin Gecelerimi hani senin yüzünden gözümü bile kırpmadığım gecelerimi istiyorum Hani bana söylediğin yalanların ardından akan gözyaşlarımı istiyorum verebilirmisin bana geri hani hiç acımadan öldürdüğün Hani hayallerini çaldığın Hani seviyorum diye oynadığın o adam yani eski beni istiyorum verebilirmisin geri bana bunları senden; benden çaldığın aşkımı istiyorum tekrar sevebilme, aşık olabilme yeteneğimi istiyorum bana geri verebilirmisin sen yalancı kadın sen bana neyi verebilirsinki artık sen bana nefretini verdin daha başka neyi verebilirsinki bana artık senden alabileceğim tek şey sensizliktir. senden sadece sensizliği istiyorum sakın bana başka bişey verme; benim senden alınacak tek şeyim var oda sensizliktir artık gelsende gitsende hiç önemsemiyorum çünkü nefretin bende kaldı ve o nefretini sensizlikle kaplıyorum. |
|
01-24-2009, 03:44 | #74 |
Sensın Bu Yurek ..
Yanginlar ulkesinin davetsiz misafiri yuregim ... Sevdasi utanca mahkum , Ve surgunlerde parcalanislar ... Her vurusunda vurulasi ... Basak percemi nazli , kirilgan Bir o kadar yasanasi , Kan kirmizi sevdali .... Dur ... Vurulmuslugumun karanlik sebebi , Dur.... Vurulasi yuregim ... Kirmizi tehlike , kan olum kokar ... Mavidir umut , yesildir ... Ah , gece nobetlerimin sevdasi , Kirmizi askim ... Utanclara mahkum edilmisligim , Yasak surgunlugum ... Hoscakal , ugruna mavilerimi terkettigim , Kan kirmizisi askim ... Hoscakal .... |
|
01-24-2009, 03:45 | #75 |
Ufka gül yağdığı akşam
yüzleri ucuz sevdası ezberinde kiralık evler gibi serin turfanda kadınlar da sevdi Ufka gül yağdığı akşam ölüme ve ayrılığa cesur esrara dayanıklı masraf makbuzu kullanmayan az şekerli kadınlar da sevdi Ufka gül yağdığı akşam aynalara abone kalçalarından gayrı her şeyi helal çocuk bitmez tarlasını sürdüğü vadesi dolmuş, kadınlar da sevdi Ufka gül yağdığı akşam Herkesten uzakta şimdi |
|
01-24-2009, 03:45 | #76 |
Yine kahroldum bu akşam senin için
İsmini haykırarak ağladım saatlerce Elimden başka bir şey gelmiyordu Çünkü seni sevdiğimden haberin yoktu Öyle büyük bir sevdam var ki benim Onu dağlara yazarım Söyleyeceğim sadece 2 kelime var Seni seviyorum. |
|
01-24-2009, 03:45 | #77 |
Hani gözlerin gözlerime bakar,
Sözlerin beni anlatır ya, İşte o zaman ben... Hani ellerin ellerimi tutar, Bedenin bana yazkın durur ya, İşte o zaman ben... Hani yıldızlar gece çıkar, Güneş sabah doğar ya, İşte o zaman ben... Hani balık denizden çıkar, Kurt elmadan çıkar ya, İşte o zaman ben... Hani kalem yazdıkça biter, Ateş su ile söner ya, İşte o zaman ben... Hani yol gittikçe biter, Su içtikçe biter ya, İşte o zaman ben... Hani hep seni seviyorum dersin, Sensiz olamam dersin ya, İşte o zaman ben... İşte o zaman ben, ben sana, Vurulduğumu anladım, Seni deli gibi sevdiğimi anladım... |
|
01-24-2009, 03:46 | #78 |
Ben en çok seni özledim Sana sarılmayı, Sımsıcak kalp atışını Ve ellerimin arasından Akıp giden saçının titrek Tellerini özledim. Ben en çok seni özledim Derinliğinde kaybolduğum Gözlerine ne demeli bilmem. Beni sonsuzluğa sürükleyen Ve ansızın hüzünlerin en çıkmazına iten O derin ve Güzel gözlerini özledim. Ben en çok seni özledim Sesindeki çocuksuluğu, Varlığındaki coşku ile Kederin o muhteşem yoğruluşunu, Olmadık zamanlarda Olmadık benzetmelerini, Mesela ile başlayan Ve insanın ruhunu okşayan Hecelerinin kelime olmaya Koşuşunu özledim. Ben en çok seni özledim Yorgun bir akşamda Yürürken kaldırımlarda Sensizliği solumayı Ve sensizlikle yürümeyi özledim Ben en çok seni özledim Seni seviyorum Deyişin içindeki seni Ve şiirlerdeki her bir satırın, Sana dönüşünü özledim. Ben en çok seni özledim Yağmur yağarken üzerime Gözyaşlarımı bırakıp gökyüzüne Başka bir yağmurla sana yağsın diye Umut etmeyi özledim Ben en çok seni özledim Kalbindeki insanlara rağmen Orada sıkışacak bir yer bulmak Ve dışarda kalmamak için yaptığım Çırpınışları özledim. Ben en çok seni özledim Sen, Kimi özledin? |
|
01-24-2009, 23:06 | #79 |
Özlemin içimi acıtıyor yine.. Düşünmek yetmiyor seni, Bana tek arkadaş yağan yağmurun sesi, Ve cama vuran her tanesi.. Sen ki ; Benim yanımdayken bile hasretimsin.. Alışamadım ne yapayım, Her an seninle olmak, Varlığını hissetmek istiyorum.. Hasretin; Yüreğimde hiç kapanmayacak yara.. Sarılışlarımızı, öpüşmelerimizi.. Bana sevgilim deyişini.. Avuçlarımda ellerinin sıcaklığını özlüyorum.. Şimdi güneşsiz gökyüzüyüm gibiyim.. Geceyi aydınlatamayan ay.. Anladım ki güneşsiz olmuyor.. Sensiz ne gün aydınlık nede gece.. Özletme artık sevdiğim bekletme Gün doğsun artık sabah olsun.. Ben uyanmayayım Çünkü rüyamda sen varsın.. |
|
01-24-2009, 23:06 | #80 |
kendimceydi sana olan hislerim çekinmedim sundum sana sus dedin seninse sunduğun acıydı sevgilim tattığım en büyük zevkti dokunuşun mutluluktan ağladığım tek andı o gece saftı yüzündeki ifade üşüdüm yinede seninle kapıyı açtığında sızan nefesin hala odamda yatağımda duruyor parmak izlerin ve nefretim işte o gündü beni öldürüşün nefretimi büyütmüştün aslında şimdi gittiğini öğrendim... olmaz artık , yapamam , seninle aynı evreni paylaşamam sakın gelme peşimden gidiyorum senden ben sakın gelme peşimden kaçtığım yerlerden dönemem off Allah ım yine biten ben olacağım aşkımın günahıyla yanacağım anacağım yinede aldığım her nefeste kazıdım onu yüreğime ağlayan gözlerime gidermi dersin kalbimi çi,zerek kendini alırmı benden sebepsiz... anlam olmayacak bu gidiştede terkedilişler anlamsız ve anlamadığım bi acı yüklü tanımsız anlaşılmaz bi duygu yakar mış demekki her şanssızı güç isterim ben yaşamak için veremez kimse kaldırır koyarlar bir tabut içine |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|