![]() |
|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#61 |
![]() SOR BENİ
Sor beni yıldızlara bu gece İsmini nasıl haykırdığımı anlatsınlar Gökyüzünün nasıl ağladığını Yıldızların ışıklarını söndürdüğünü bir bir Sor beni dalgalara bu gece Sevdiğin şarkıyı nasıl söylediğimi anlatsınlar Sesimi nasıl duyurduğumu martılara Balıkların o sevdiğin şarkıyı ezberlediğini bir bir Sor beni rüzgarlara bu gece Seni nasıl beklediğimi anlatsınlar karanlıklarda Yağmurların nasıl kamçıladığını sokakları Yağmur taneciklerinin nasıl sarıldığını bedenime bir bir Sor beni yollara bu gece Seni nasıl terk ettiğimi anlatsınlar Yağmurların nasıl haykırdığımı ardımdan Yıldızların nasıl kaydığını gökyüzünden bir bir Sor beni kendine bu gece Seni nasıl sevdiğimi anlatsın yüreğin Bu yangının nasıl büyüdüğünü içimde Ve çok geç olduğunu da sevdiğim Çok geç olduğunu da... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() Hüzün yıldızları parlıyor bugün gökyüzünde,
Bu gece yine için için yanıyorum, Oturmuş seni düşünüp ağlıyorum, Seni, gidişini, sevişini, herşeyini... Unutamıyor işte seni şu yaralı kalbim, Yaptıklarını hatırlayıp, pişman oluyor... Seni düşünüyorum bu gece, karanlık gökyüzünde... Simsiyah gökyüzünde parlayan yıldızları seyrediyorum, Onları sana benzetiyorum, Kararmış kalbimin bir kenarında yanan meşale misali... Dedim ya, seni düşünüyorum bu gece, Beni sevdiğini, bana nasıl baktığını, bana nasıl güldüğünü, Ellerimi nasıl tuttuğunu, ellerini nasıl tuttuğumu, Büyüyen bir ateş gibi sevgimizin nasıl çoğaldığını Ve birgün ansızın bırakıp gidişini... Son vedanı hatırlıyorum, gözlerime ağlarcasına baktığını, Gözlerini kalbime gömdüğünü hatırlıyorum, Bir daha çıkamasın diye... Çıkamadılar zaten kalbimden gözlerin, Ölüler dirilirler mi ki gömülenler çıksın, gitsin? Gittin son bir veda ile gözü yaşlı, Elimde kolyen, ardından dakikalarca baktım, ağlamaklı, Sıkıldım, üzüldüm, perişan oldum ama ağlamadım... Ağlayamadım, engel oldu gururum, engel oldu aşkım, Uzaklara gittin, belki birdaha asla geri dönmemecesine, Özledim seni deliler gibi, özlüyorum hala... Sen bir yerde ben bir yerde, yinede sönmedi sevgimiz, Aksine çoğaldı dağlar gibi oldu hasretimiz... Hep seni hayal eder, hep seni düşünürdüm, Sesini duyunca yaşar, duyamayınca ölürdüm, Aradın beni aylarca bir sevgi uğruna, Ne yazık ki, ihmal edildin bir hata uğruna, Kırıldın, ağladın, affettin ama hep sevdin, Beni sevdin gülüm beni, kalbi kırık bir vefasızı, Yine ihmal edildin yine unutuldun bir hiç uğruna, Yine kırıldın, yine ağladın, yine affettin... Bir daha unutuldun, sevdanla başbaşa bırakıldın, Yine kırıldın, yine ağladın ama bu sefer affetmedin... Sevdiğini en mutlu gününde öldürdün, Ve ardına bakmadan gittin... Beni benle başbaşa bıraktın, yıkıldım, üzüldüm, kırıldım... Senden ayrılınca kaldım çaresiz, sevgisiz ve birde sensiz, Hep sensizdim zaten ama şimdiki kadar asla değil... Parçalanmış bir kalbe sahip oldun mu sen hiç? Parça parça edilmiş, yıkık ve virane, Bir o kadarda vefasız... Önceleri üzüldüm, yıkıldım ama asla ağlamadım... Geldi geçti deyip senide gözlerin gibi kalbime gömdüm... Unuttum dedim, unutacağım dedim, Unutamıyorum dedim, UNUTMAM dedim... Önce gözlerin sonra sen çıktın kalbimden, Bir vicdan azabıdır başladı ölü yüreğimde, Hiçbir şey kalmadı, senden başka kalbimde, Hatıraların, gözlerin ve sözlerin... Şiirlerini getirdiler bana, Beni öldüren şiirlerini... Vefasız dediğini duydum, yıkıldım, Düşündüm seni gecelerce daima tek başıma, Şiirlerin öldürdü, hasretin yaktı yüreğimi, Kırıldım, üzüldüm, yıkıldım ve en sonunda ağladım... 3 kişi ağladık sana; ben, kalbim ve gözlerim... Sana yandım, seni sevdim, seni hatırladım heryerde... Belki birgün sesini duyarım umuduyla Telefon bekledim günlerce, Telefon gelmeyip sesine hasret kalınca Ağladım ağladım, Sana yaptıklarımı ancak o zaman anladım... Duydum ki kalbini vermemişsin kimseye, Olurda içinde görürler beni diye... Benim kalbimide istediler, ama vermedim kimseye, Olurda içinde seni görürler diye... Gökyüzü yıldızlar ile doluydu, ben hep seni düşünürken, Hüzün yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyorlar diye, Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın, Hep göz kırpardın uzaktan, sessizce, Bense hep seni bekledim kırık kalbim, yaşlı gözlerimle... Bazen hayallere dalıyorum, seni düşünüp ağlıyorum, Seni ve sevgini arıyorum hep kalbimde... Düşmüyor adın hiç dilimden, Öleceğim gülüm bir gün ben, Senin sevginden, senin derdinden... Bir gün göreceğim yine belki seni, Seni, beni unutmuş, benim olmayan seni... İşte o an aşkımın gözyaşlarını hatırlayacağım, Ve yine bir köşeye oturup ağlayacağım... Yemin ettim senin üstüne sevmeyim başkasını diye, Ve heryerde, her zaman tekrarlıyorum yeminimi; Seni unutmam için öldürseler bile, Karşılık olarak dünyayı verseler bile, Darağacı kurup idam etseler bile, Senden başkasını asla sevmeyeceğim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Üç beş sayfa koydum masaya
Birde kalem aldım elime Bir sayfa benim, bir sayfa senin Son sayfada bizimdi Beni bir satırda anlattım Seni bir sayfada Bizim sayfamız boş kaldı Kalemden kıskandım, kağıttan kıskandım Bizi kendimize sakladım O boş sayfanın yerine Bize ait her şeyi Kalbime yazdım. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
![]() Ayrılık mı asıl acıtan,
Yalnızlığım mı...bilmiyorum Aslını istersen uzun zamandır ayırtedemiyorum Gözlerimde bölük pörçük kelimeler sana dair Hangisine değsem...çamur Hangisine değsem...yaş Hangisine değsem...toz oluyor ortalık Ben artık diren(e)miyorum...! Heryer,herşey karanlık,önümü göremiyorum... Var mı ötesi... Var mı çaresi... Hayat üstüme üstüme gelirken Ben...ses çıkar(a)mıyorum (içimdeki ateşe rağmen boğuluyor(muy)um...) Geceleri sabaha erdiremiyorum Ya da sanırım; Uyumuyorum...bilmiyorum Aslını istersen uzun zamandır farkına varamıyorum Kinci değilim...asla Ama içim soğudu bikere,içimdeki onca yangın sönmese bile İflah olmayı beceremez bu gönül... En büyük hatam, Kalbinde gerçek aşka yer olmayan birine gönül düşürmekti belki...bilmiyorum Aslını istersen uzun zamandır neden aramıyorum Bi garip hüzünlerde, Bi garip derinliklerde, ...sadece ağlıyorum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
![]() Öyle bir gelip geçtin ki hayatımdan
Kurtulmak mümkün olmadı hiç izlerinden Ne kadar duygu varsa yaşadım sonuna kadar yaşattın.... Sevdim seni biliyorsun hem de nasıl! Gözlerini kattım gözlerime seninle baktım herşeye seninle gördüm görülecek ne varsa görmek adına... Nefret ettim senden biliyorsun hem de nasıl! Sendin nedeni bana göre konulan bütün noktaların Ölmüştük biz artık İhanet ettiğimiz sevgimizle sevgilere layık değildik... Sana göreyse bendim arkasını dönen çekip giden hayatından Oysa ben yitirilmişlerimizi görmüştüm çoktan Onaramayacağımız yıkıntılarımızın farkındaydım sadece Gittim ama hiç unutulmuşum olmadın sen benim Senin gözyaşlarınla ağladım hep Her deniz kıyısında her köhne balık lokantasında Van'da Erciş'te ve içtiğim her yudum rakıda acıdan öleceğimi sanarak senin şarkılarını söyledim Ne büyük aşklar dahil hiçbir şeyin sonsuza kadar sürmediğini ben ilk senden öğrendim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
![]() Can yoldasin olmazsa olmasin Yalnizim diye hayiflanmayasin,
Egilmis ustune gokyuzu masmavi Bir anne sefkatine musavi. Uc adim otede deniz Dosttur, ne ofkesi ne durgunlugu sebepsiz. Bir derdin varsa acabilirsin agaclara Agac yaprak verir, sir vermez ruzgara Ve kis yaz, Dalda kus eksik olmaz Dag basinda duman Yalnizlik nedir goreceksin oldugun zaman. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
![]() Öyle Bir Aşk Bul Ki , Şöyle Deniz Gibi
Boylu Boyunca , Her Yelken Açışta Bitmediğini Bildiğin Dağın Tepelerine Vardığında Yüzüne Yansıyan Gülücük Gibi Eteklerine Sakladığın Gözyaşı Uzak Olan Ayrılık Dendiğinde Yağmuru Ardına Almayan Dört Mevsime İnat Rüzgarı Hiç Değişmeyen Öyle Bir Aşk Bul Ki , İlk Baba Oldugun Haberi Verildiği Gibi , Aglıyasıya Ellerini Bağıra Bağıra Ayrılıktan Çaldığın Arkandan ' Delirdi Bu Çocuk ' Dendiğinde Güldüğün Namludaki Kurşun Gibi , Yokluğunu Alnının Ortasından Vuran Başını Yastığa Koyduğunda , Onu Düşünüp , Seni Uyutmayan Ben Öyle Bir Aşk Buldum Ki , Hasret Kokulu Yoklugunu Alnının Ortasından Vuramadıgım Ellerini Bağıra Bağıra Ayrılıktan Çalamadığım Dağın Eteklerine Saklanan Gözyaşı Olmayan Tepeye Vardığımda Yüzümden Tebessümü Saklayan Ama Deniz Gibi Bitmediğini Bildiğim Haykırasıya 'Seviyorum Seni , Seviyorum İşte ' Dediğim Oysaki , Bildiğim Bi Şey Var Yeryüzüne İnene Dek Birbirine Değmeyen Kar Gibi , Ayrıyız Ayrıyız Ayrı Olmasınada , Yinede Adını Koydugum Bi Beste Bu , Adı Ayrılık Senin Adın , Ayrılık Kokulum ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
![]() Bak Dinle , Duyuyormusun Deli Köşe'yi
Beni Çağırıyor Sokak Lambaları Bekliyor Gözden Akmış Yaşım Haber Veriyor Yokluğumun Gölgeleri Kaldırımlar Gitmeyeli Temiz Nerde Paket Paket Sigara İzmaritleri Of Of Ben Çok Sevdim Seni Diye Yazdığım Yazı Gözden Silindi Soguk Nefesimden Nameler Fısıldadı Gecesi Son Gözyaşıma Baktı Aydınlık Öncesi İnanmazsın Ama Beni Bir Tek O Dinledi Oysaki Yağmur Çiseledi Anlattıkça Ve Sırtımı Verdiğim Duvarda Öfkem Yansıdı Senin Gibi Güler Yüz Peşinde Değildi Bu Köşe'nin Sitemli Rüzgar Hızı Saatleri Senin Gibi Çekip Gidenlerden Değildi ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
![]() Geceleri Yagmur Yagmaya Dursun
Bi Özenti Olur ki Gözüm Sorma Sel'de Sen , Ben Diyim Denizde Fırtına Sonbahar Eser Ardından , Alır Akmış Yaşımı Sonra Hüzün Çalar Kapımı , Alırım İçeri Açarım Müzik , Dinle Dinleye Bildiğini Öyle Bi Düşünce Sarar Ki Adamı Sorma Bazen Sen Gelir Aklıma , Bazen İş Güç Unuttum Sayarım Senle Gecen Günlerimi Oysaki Unuttugum Rüzgar Gibi Gecen Zaman Bi Gözlerin Gelir Gözüm Önüne Üşürüm Bi Ellerin Gelir Avuclarıma Üzülürüm Neyseki Gittin Ya Düşündükce Düşünürüm Sensizlik Ne Garip Şey Diye Daha Dün Yanı Basımda Ki Sen Ama Bugün Hasret Kokan Düşüncen Sensizim Diye Düşünme , Sensizliğe İdmanlıyım Ben Saat 15 Olunca Yıne Beklerım Gelmezsen Bi Gün Sonra Yine Beklerim Elbet Geliceksin , Geldiğin Gün Ben Yine Beklerim Çünkü Ben Sensizliği Sevdim Güzelim ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
![]() Siyahı Beyaza Vurdum Gelirsin Diye
Kırmızıya Vurdum Öfkemi Canım Bile Yanmadı Bilesin Gözlerimden Hayalin Hiç Gitmedi Dilimden Adın Hiç Çözülmedi Benim Gecemde Sen Sayıklandın Hep Öyleki Kendimi Kaybettim Düşüncende Bir An Dinmedi Yağmur Gözümde Ama Yinede Bulamadım Neden Gittiğini Şakacı Değilim Unuttum Gülmeyi Mühürlenmiş Kalbimde Birde Üzüntü Zinciri Ne Sözlerin Nede Gidişin Bilki İncitmedi Yalan Değil Seviyorum Hala Seni Ama Unuttugun Korkusu Hep İçimi Kemirdi Ve Şimdi Soruyorum Kendime Sen Hakettin mi Bi Zerre Olsun Beni ? Haketmesende Ben Cok Sevdim Seni ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|