|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
01-24-2009, 03:36 | #51 |
Hep seni, sana yazıyorum.
Seni bana anlatıyorum. İlk karşılaşmamızı düşünüyorum En güzel karşılaşma oydu. Kime benziyorsun diye Hâyâl etmiştim seni. Kime benzettiysem beğenmemiştim. Bir resmin bile yoktu ben de. Haşa! Bir tek Allah sevilir. Görmeden, duymadan. Ben,s eni ne gördüm, ne de sesini duydum. Öyle sevdim ki Anlata anlata anlatamıyorum hâlâ Sabah sevdim, akşam sevdim. Öğle sevdim. Gündüz sevdim, gece sevdim. Harf harf, hece hece sevdim. Her konuya bir kitap yeter belki Fakat seni anlatmama nasıl yetsin? .. |
|
01-24-2009, 03:36 | #52 |
Birgün apansız ayrılırsan benden,
Benim ağlayan gözlerim iki çeşmeden akan su gibi süzülerek inecek yüreğime sevdiğim. Canım, tenim yaşasa bile, ben sensiz yaşayamıyorum Şu dünyada sen yoksan, yanımda ben yaşayan bir ölüyüm. Sensiz yaşamaktansa diri,diri gömülmeye razıyım. Fakat sende benim kıymetimi bil...... Ben seni dünyalar kadar seversem Sen beni daha fazla sev........ |
|
01-24-2009, 03:36 | #53 |
gülüşün aklımda
hani beni ağlatan ve sözlerin hiç konuşmazdın oysa gülüşün aklımda gülüşün sonlu susuşun aklımda hani beni çıldırtan sen susunca ben konuşurdum susuşun aklımda susuşun sonlu ve gidişin aklımda sanki katliam yer ve gök ağlıyordu bir çocuk misali gölgem sinsi sinsi gülümsüyordu gidişin aklımda gidişin sonsuz,sonsuz... |
|
01-24-2009, 03:37 | #54 |
Bir yangin sonrasi dösenir hülya
Pür bahar donanir, baskadir dünya Gönlünde agitlar yakip yansan da Kalbindeki yanis, büyülü sevda.... Ne sen karart aski, ne de sorgula Öksüzlügü koyma yürek burkula Ömür kus misali, solar farkila Kalbindeki yanis, büyülü sevda... Dogmak aglayarak, sevmek gülerek Yasam deneyimdir, bunu bilerek Acinin tadiyla, aski örerek Kalbindeki yanis, büyülü sevda... Bir gönül bahçesi olsun duragin Yesile sürgün ol, açsin çardagin Saltanatla sürsün, renkli otagin Kalbindeki yanis, büyülü sevda... Yasamin payesi, serveti sevgi Gönüllerde acar saadet rengi Kim bulmus ki askta, o yarde dengi Kalbindeki yanis, büyülü sevda |
|
01-24-2009, 03:37 | #55 |
Özlüyorum sevgilim o güzel günleri özlüyorum
Bu koca dünyaya sevgimizi Haykirdigimiz günleri Papatya fallarini özlüyorum Günesin batisini sarilarak seyrettigimiz Kayan yildizlarin altinda dans ettigimiz Ask sarhosu oldugumuz günleri özlüyorum Beline kadar uzanan saçlarini Deniz mavisi gözlerini Esmer tenine dokunmayi özledim Senin sevgini özlüyorum Yagan yagmur altinda dolastigimiz günleri Ismimi söyleyisini,seni seviyorum deyisini özlüyorum Simdiyse beline kadar uzanan saçlarin yerine Mezar tasini oksuyorum Senin yerine topragini kucakliyorum Deniz mavisi gözlerinin yerine Mezarina bakiyorum Mezarindaki papatyalari Göz yaslarimla suluyorum Yalniz gecelerimde seni düslüyorum Sana bir an önce kavusmak için Allah’ima yalvariyorum Özlüyorum sevgilim seni özlüyorum |
|
01-24-2009, 03:38 | #56 |
Sevgi bir yumruk yüregimde,
Aşk ecel teri vücudumda, Ayrılıklar kan göz pınarlarımda, Ne yazıkki ayrılık yara bağrımda, Hani nere aşkım ağladım. Bir tütsü misali kokusu burnumda, Güneşin hiç dogmazcasına batıyor gözümde, Vücudum yanıyor çöl sıcaklıgı hasretiyle, Yanlızlık yatağımın baş ucunda, Hani nere aşkım ağladığım. Seviyorum haykırıyorum, Dağlar bayırlar ağlasın benle, Yıldızlar sönsün yanlız gecelerimde, Şelaleler çaglamasın kalbim atmadığı sürece, Hani nerde aşkım ağladım. Seni Seviyorum hayata küsüp küstürecek kadar AŞKIM |
|
01-24-2009, 03:38 | #57 |
Gölgesine bile âsigim yârin...
En çirkin kahkahasi çekmiyor dikkatimi... Güzellikler düslüyorum hep onun için, hep onun için, kendimi onun zamaniyla geçirmekteyim... Yillara düsen not belki de bu ask... Gelse, alay etse benimle, muhatap oldu diye havalara uçarim... Siz söyleyin?.. |
|
01-24-2009, 03:38 | #58 |
Ilk ölümdür gözlerinde gördügüm, bir doguma neden oldu bu ölüm...* Gözyasi süzülerek yanaklarindan, usta dogdu yârim, sevü çocugu... Büyüdü adam oldu bu çocuk, sanki sana secde etti yildiz ve agaçlar...** Uçmakta girsen de hangi kiliga, seni sık kokunla taniyacagim...*** Solundayim, gör beni!..**** |
|
01-24-2009, 03:39 | #59 |
ani sözlerde duvaksiz gelin gibi dolasan,
Hep kulak ardi ettigimiz sevgi... Nankör ruhlarimizda yarim,yamalak Pazarliklara sundugumuz sevgi, Ne kadar ucuz üretip,allayip pullayip Körpelere can degil ruh acitarak Ömür yakarak sattigimiz sevgi... Adini camlara yazdigimiz Özünü sandiklara kaldirdigimiz, Bir elde kum...bir elde altin sevgi... Lafi oldu mu aslan kesildigimiz, Kopyasini güzel çikarttigimiz, Atip tuttugumuz,bizim sandigimiz Aslinda ta en bastan yanildigimiz Varligimizin tek bestesi sevgi Ödünç aldigimiz... Göz alabildigine degil, Akil alabildigine büyükken Dilde bes para...un ufak ettigimiz Simdi hikaye... Simdi masal... BIR VARMIS...BIR YOKMUS SEVGI... |
|
01-24-2009, 03:39 | #60 |
Ben aglayamam ki...
Gözyasim tutukludur gözlerimde Cezasi müebbet Sonsuza kadar Akmayacak bir damla bile Düsmeyecek yerlere Göz altina alinmis Kimildamiyacak bile Yasaklanmis... Oysa Aglamak istiyorum Bagira bagira Haykira haykira Ama nafile Yasakliyim ben Babam yasaklamis Erkekler aglazmaz diye Ey! babam Sen hiç aglamadin mi? |
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|