|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
01-23-2009, 14:50 | #1 |
Benimde kalbim varmis/hissediyorum...
Herkes den her şeyden kaçarken .. bir gün olmadık yerde hiç tanımadığın birine teslim olmak … Sebepsiz yere beklide yanlış olduğunu bile bile… Zamansız , anlamsız bir gülüşle birleşen iki hayat … Ne kadar mutlu olabilirdik ?? Çok geç artık soruları bir kenara bıraktım.. Sessiz yaşamıma hoş geldin hayatım… Gelişinle hayat buldu bu benlik … Şimdi her şeye bir anlam yüklüyorum… Yanında mutluyum , gülmek seninleyken yakışıyor bana …Dedim ya sen anlam verdin benim hayatıma… Halen içimde Korkularim var anlatamıyorum… korkuyorum kırmaktan kırılmaktan … uzak durmak istedikçe daha da çok bağlanıyorum.. gitmek istedikçe yakınlaşıyorum… kendime bile itiraf edemiyorum …..SeviyoruM.... Seninle geçen her güzel günün sonrasında , bize dair hayaller kurarken Aniden aklıma düşen cümle Her Sevda Bir Veda! … Sessizce haykırıyorum beni sensiz yarım bırakma… Seninle yeni bir güne merhaba derken (: ‘’Benimde bir kalbim varmış attığını hissediyorum ‘’ dediğin de sarılırken sana fısıldamak istedim kulağına ‘’ sadece mutluluktan ve heyecandan atsın kalbin sevdiğim ‘’ diyemedim…. Her sevda bir vedaydı o ses haklıydı ….! Gidişinle Sadece yarım cümleler kaldı .. Sevmiyorum artık bu şehri … gezmek istemiyorum sokaklarında .. Unutmak istedikçe her yer her adım Seni hatırlatıyor bana ... Bizli düşler kurmuyorum artık biz yok , sen ve ben varız ne acı ki sadece iki YabancıyıZ … Simdi senin olmadığın her yerinin sen hatırlattığı bu şehirde sessizce seni bekliyorum … Benimde Kalbim Varmış Hissediyorum…. Gelişinle Can Bulan Gidişinle Halen Acıyan…! |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|