01-19-2009, 15:51 | #1 |
Yıldız Kayıyor
Yüreğimde kalanlarla boğuşuyorum şimdi.. -Kırıklar, kırılganlıklar- Tam bu sefer oldu diyorum, Başka yerinden atıyor dikişlerim!! - Beceremiyorum!! - "Yama" işte... Tutar mı orjinalin yerini..? Hem yetenek de lazım, Ben terzi değilim ki!!! Zaman geçiyor, Yaram geçmiyor.. Az kaldı başarıcam diyorum! Yüreğim beni dinlemiyor, Artık çok geç, - Vazgeç- diyor.. Tam vazgeçiyorum, Kayan yıldız gözüme takılıyor.. Bir dilek, Bir şans daha diyorum.. - Vazgeçiyorum!!! - Vazgeçmekten... Sonra hikaye başa sarıyor... Kırıklar tekrar bir bir batmaya başlıyor! Rüyanın bittiğini anlıyorum! Başlıyorum yeniden onarmaya... - Olmuyor, olmuyor, olmuyor - Hala yamalar tutmuyor!!! Sancıyor yine en içerilerim. Tekrar ses veriyor yüreğim; - Vazgeç!! - Tam hazırlıyorum kedimi, Bir yıldız daha... Yasaklıyorum kendime gökyüzünü... Bakma artık yıldızlara diyorum. Zaman geçiyor yeniden, Yıldızsız yaşamaya.. - Alışıyorum - Topluyorum yine kırılanları. Bu sefer tutacak yamalarım diyorum! - Tutacak - Başlıyorum bir bir birleştirmeye... Az kalıyor, Bitmek üzere diyorum! Son dikişteyim, - Geçicek - diyorum.. Tamamdır, İğneyi, ipliği kaldırıyorum... - Arkamdan bir ses yükseliyor... - Sus bak yıldız kaydı... |
|
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|