01-11-2009, 03:41 | #1 |
Düdüklü Tencerede Pişirme Süreleri...
Islatılmamış kuru fasulye ve nohut: 30-45 dakika Islatılmamış yeşil mercimek: 20 dakika Islatılmamış kırmızı mercimek: 3 dakika Bütün tavuk: 15 dakika Parçalanmış tavuk: 10 dakika Beyaz etli balık: 3 dakika Sebze çorbası: 8 dakika Enginar: 8 dakika Bezelya: 5 dakika Soyulmuş patates: 5 dakika Kabuklu patates: 10 dakika Havuç: 8-10 dakika Karnabalar: 5 dakika Bütün kereviz: 10-12 dakika Doğranmış kereviz: 5-6 dakika Pancar: 10 dakika Taze fasulye: 20-25 dakika Yaprak sarması: 10 dakika |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|