![]() |
![]() |
#1 |
![]() zihni sinir buluş ve hikayeleri
![]() Bu buluşlar akla zarar. Bazıları var ki insanın "kardeş bunu neden icat ettin?" diyesi geliyor. Mesela şu fotoğrafta gördüğünüz bardak, sevmediğiniz bir insanı hücceden götürmek için bire bir... ![]() Romantikler için bir şemsiye... Yağmurda bile ayrı kalamayız durumu yani... ![]() "Kahvemi kurabiyeyle seviyorum ama kurabiyeyi tabağa koymaya üşeniyorum. O zaman da kırıntılar yere dökülüyor ne yapmalıyım?" sorusuna cevaben bu bardak icat edilmiş olmalı... ![]() Eşinizle birlikte fotoğraf çektirme krizine son... Kendinden uzantılı fotoğraf makinesi... ![]() Bunu icat eden arkadaşa bir soru... Tepside o çıkıntılar varken, bardakları nereye koyacaksın... Amaç boş tepsi taşımaksa o başka tabii... ![]() Sadece erkeklerin kullanacağı bir kemer... Kadınların niye kullanmayacağını anlatmaya gerek yok herhalde... ![]() Mucit kişi, malzemeden tasarruf mu etmeye çalışmış acaba? ![]() Yatak kavgasına son... Herkesin yeri milimi milimine bellli... ![]() Bu icat çocukların işine yarayabilir işte... Karanlıktan korkan çocuklar gözünü açınca ışık da otomatik olarak açılıyor... ![]() Otomatik sallama çay tutacağı!.. Biraz fazla mı üşengeç olduk ne? ![]() Merdiven boş boş duracağına bir işe yarasın... ![]() Hem ekmek kızartıcı, hem çaydanlık... ![]() "Banyoda şarkı söylemeyi seviyorum. Ama mikrofonum yok" diyorsanız, buyrun size mikrofon... Aynı zamanda yıkanmaya da yarıyor... ![]() Yaşasın, artık elimden bardaklar düşmeyecek... ![]() Vakit nakittir değil mi! Ya da bir taşla iki kuş vurmak buna denir... ![]() Uyurken yaylanmak isteyenlere özel!.. ![]() "Çocuğum çok güzel, nazar deyecek. Nasıl çirkinleştiririm" diye düşünmüş. Sonra bunu bulmuş... |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|