sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > EĞİTİM - ÖĞRETİM - KARİYER > Liseler ve Üniversiteler
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 01-30-2010, 12:22   #1
Kullanıcı Adı
denizci
Standart Şile Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi

Şile Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Milli Eğitim Bakanlığı�nın 06.09.2007 tarihli onayı ile 2007�2008 eğitim ve öğretim yılından itibaren, geçici olarak Şile Tekstil Meslek Lisesi binasında 2 (iki) Şube, İngilizce olarak faaliyete geçirilmesine, uygulama oteli olarak da Kuzey Yıldızı otelinin kullanılması kararıyla kurulmuştur.

Okulun kurucu müdürü olarak Fatih YALÇIN atanmıştır.08.05.2008 tarihinde,okul müdürlüğüne kadrolu olarak atanan İbrahim GÖMEÇ okulumuzdaki görevine başlamıştır. Görevlendirme olarak bir müdür yardımcısı bulunmaktadır. Kadrolu olarak bir İngilizce Öğretmeni bulunmaktadır. Diğer öğretmenler Şile�deki okullardan görevlendirme ile gelmektedirler.

Öğrenci kayıtları 2007�2008 öğretim yılına mahsus olmak üzere ilköğretim mezunu olup 2007 OKS sınavına girenler arasından puan sıralamasına göre mülakatla, açık kontenjan kalması halinde ilköğretim mezunu olup öğrenimine ara vermemiş olanlar arasından diploma derecelerine göre sıralama yapılarak mülakatla yapılmıştır. Toplam 33 aday kayıt için başvurmuş olup, yapılan mülakat sonucunda 28 öğrencinin okula kaydı yapılmıştır.

2007 yılı Ekim ayından itibaren Şile İlçesi Kızılca Köy sınırları içerisinde Şile Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi okul ve pansiyon inşaatları başlamıştır. 2008�2009 eğitim ve öğretim yılına yetiştirilmesi düşünülen inşaatlarla beraber okul kendi binasında faaliyetini sürdürecektir.

12.02.2008 tarih ve 490/35 sayılı yazımızla okulumuzda Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı, Seyahat Hizmetleri Alanı açılması için Milli Eğitim Bakanlığına teklif sunulmuş olup, ilgili yazımıza cevap beklenmektedir.

Şile Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi 06.09.2007 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı�nın onayı ile eğitim öğretim faaliyetine başlamıştır. Okulun binası inşaat halindedir. Okulumuz eğitim öğretim faaliyetini Şile Tekstil Meslek Lisesi ile birlikte Demirtaş Paşa Binasında sürdürmektedir. 2008�2009 eğitim öğretim yılında yeni binasına geçmesi planlanmaktadır. Okulumuzda şu an itibariyle 1 müdür ve 1 müdür yardımcısı bulunmaktadır. Yeni yapılacak okul bilgileri şöyledir:

* 12 idare odası
* 1 müdür odası
* 12 derslik
* 1 öğretmenler odası
* 2 bilgisayar laboratuarı
* 1 yabancı dil atölyesi
* 1 drama ve animasyon sınıfı
* 1 mutfak atölyesi
* 1 servis atölyesi
* 1 resepsiyon atölyesi
* 300 kişilik öğrenci yurdu

Adres: Hacı Kasım Mahallesi Üsküdar Caddesi No:7 34980 Şile/İstanbul
Tel: 0 216 711 27 00
Faks: 0 216 711 27 00
e-mail: [email protected]
denizci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)