sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Diğer Spor Dalları
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Diğer Spor Dalları Basketbol,veleybol,hentbol,masa tenisi vb, spor dallarımızdan haber ve yorumlar.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 01-29-2009, 20:47   #1
Kullanıcı Adı
Hasret
Standart Yeni antrenöründen Selçuk'a övgü!

Selçuk Aydın'ın yeni antrenörü İtalyan Graciano Rocchigianı, Türk boksörü Osmanlı Savaşçılarına benzetti..

Almanya'nın Düesseldorf kentinde antrenmanlarını sürdüren Selçuk Aydın'ın yeni antrenörü İtalyan asıllı Alman Graciano Rocchigiani, öğrencilik yıllarında Osmanlı savaşçılarını okurken çok etkilendiğini belirterek, "Selçuk Aydın, bana bir zamanlar dünyaya meydan okumuş Osmanlı savaşçılarını hatırlatıyor. Sizin muhteşem bir tarihiniz ve bir zamanlar dünyayı dize getirmiş muhteşem savaşçılarınız var. Ben anlamıyorum niçin sana Mini Tyson falan gibi lakaplar takıyorlar. Bence seni Osmanlı Savaşçısı olarak adlandırmak en uygun olanıdır. Bundan sonra sana Osmanlı Savaşçısı diye hitap edeceğim" şeklinde konuştu.

Birçok kez dünya şampiyonlukları yaşamış olan İtalyan antrenör Graciano Rocchigiani, Selçuk Aydın'ın tüm maçlarını saniye saniye izlediğini de belirterek, "Selçuk'u antrenmanlarda daha iyi tanıdım. Çok sert ve muhteşem yumrukları var, tam bir yetenek. O bir Osmanlı Savaşçısı! Şayet disiplinini bozmadan söylediklerimi de yaparsa bir dalda değil birçok federasyonda dünya şampiyonu olabilecek kapasiteye sahip bir boksör. Şu anda hiçbir sorunumuz yok ve 21 Mart'taki maçta çalışmalarımızın semeresini alacağız. Biz İtalyanlar mantalite olarak Türklere benzediğimiz için Selçuk ile çok iyi anlaşıyoruz" diye konuştu.

Graciano Rocchigiani'den öğreneceği çok şey olduğunu açıklayan Türk boksör Selçuk Aydın, 'Bana Osmanlı Savaşçısı lakabını takması da hoşuma gitti. Bu bile hocanın ne kadar bilgili ve kültürlü olduğunu gösteriyor. Defalarca dünya şampiyonluğu yaşamış bin insan olduğu için çok tecrübe edinmiş. Aynı zamanda benim gibi hırslı ve büyük hedefler koyabilen bin insan. Aynı idealleri paylaşıyoruz, şampiyonluğa giden yolda doğru insanlarla yürüdüğümü düşünüyorum bu da bana güven veriyor' diye konuştu.
Hasret isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)