|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
01-28-2009, 13:42 | #1 |
Asla Ölmez Gönlü Aşka Değenin!
Bakışlarında, acıları gizli uyuyan bir dilsizim şimdilerde… Sırların hisarı gözlerin; Istarap yüklü bir vücudun tasviri Dağlıkların vahşi lâleleri, Günahlarımın sebebi Tamahkârlığımın kaynağı Nerede peki ebed-i aşkımızın meskeni? Varlık içinde yokluklarda; Gözlerinden zindanlar yarattım kendime… Zindanımın karanlığı öldürmekte beni Gece yarısının şehvetli esintisi Kanadı kırık esintiler misali Batıl bir aşkın hasreti Uzak, hayâl meyal bir perdede İzleyeciler, var bak aşağıda Hayat, bir yabanî aslan gibi isyanlarda Mehtaplı sahillerin sükûtu eşiğinde Efsunlu gözlerinin dünyasında Mahmur, rüyamsı bakışlarda Ayın cezbesine katılmış Medceziler oynuyor sahnede İzleyiciler var bak aşağıda Alkışlayan alkışlayana… Elmas taneleri ile bezenmiş gecelerde Dalgalı sularda yüzen bir kayıkta Ruhlarımız yine karanlıkta Korkuların oyuncaklığında Benden sana, sükût ve hayret Senden bana, bakış ve şüphe Ay’ın sonsuz gizemine Gönülsüz yolculuklarda. Kokun dalgalanıyor sular üstünde Karanlıktan korkmak niye? İlham vesveseleri ile karmakarışığım Sana yenilmenin derd-i zirvelerinde Görüyorum ki aynada Önceden olduğum gölge bile değilim Şehvetinin rengarenk elleri, Hokkabazları bile kandırdı… Sona varmayan bir aşkın Temelsiz hücrelerinde Gönlümün sükûtunda Bir el ekiyor Acının kederi tohumlarını Üzülmüyorum Yıkılmaz bir duvar çekilmişse de Bedenim ile bedeninin arasına “Asla ölmez gönlü aşka değenin” güveninde… serdar rehalı |
|
|
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|