|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
11-21-2007, 12:07 | #1 |
yıl 1980 ve o zamanın forumları
yıl 1980 ve o zamanın forumları
-------------------------------------------------------------------------------- Bir ingiliz, bir alman bir türk uçağa binmişler..... - Muhahaha koptum yav. - Oo çok komikmiş. Emeğine sağlık. - Temel bir gün yolda giderken muz görmüş...... - Puhahaha - Nerden buluyon bunları . repledim. Full Oyun Download - mezarcı dan yılın sürprizi. MARIO BROS FULL ISO (3 Disket) - mezarcı dan da bu beklenirdi. hemen yumulalım. - Niye yavaş iniyor bu. - Vay uyanıklar yabancı siteden dadanmışlar Mariomuza - ....... İşletim Sistemi - Windows 95 çıkacakmış yaz ortasında acayip bişe. - Makinam kaldırırmı acaba 386 benimki - Ooo seninki kağnıymış be. benim ki 486 dx babalar gibi. - Eyvallah sağol. Film Paylaşım Bölümü - Ya arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım "Cosby Ailesi" ile "Adile Naşit ile Uykudan Önce" elinde olan varsa bi zahmet. - Valla bende var ama TRT çekimi istersen upload yaparım. - İyi olur sağolasın. - Sende Sağol - Ayıptır sorması kaç disketlik. - 2 Disket - Ooo iyiymiş ya. - Arkadaşlar burası chat bölümü değil Film bölümü. lütfen biraz dikkatli olalım. - Locked |
|
|
|
11-21-2007, 12:43 | #2 |
nerede o eski yıllar ahh ahh
|
|
11-21-2007, 12:44 | #3 |
güzel paylaşım teşekkürler
ahh ah ey gidi günler ney o günler be gerçi ben göremedim ama olsun salim abi bana anlatırsın o günleri ne de olsa eski toprak sayılırsın ya |
|
11-21-2007, 12:57 | #4 |
teşekkürler arkadaşlar görmediniz şeylere inanmayın kaçkere sölicemmm aaaaaaaaaaa
|
|
11-21-2007, 15:25 | #5 |
|
|
11-21-2007, 15:31 | #6 |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|