|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
11-09-2007, 07:02 | #1 |
Aganigi Naganigi, ne demektir?
- hüseyin, aganigi naganigi ne demektir?
+ aganigi naganigi insanın kendine yakışanı giymesidir - hadi ya + yersen - mahmutcan, aganigi naganigi ne demektir? + deoksiribo nükleik asidin katalizör ile redükte olmasıdır - ha + yaaa - şaşalsu, aganigi naganigi ne demektir? + çok ayıpçı bişiydir - ayıpçı ne yafu? manavcı gibi bişey mi? + sersem -hasan aganigi naganigi ne demektir? +sen doğmadan önceki özel hayat demektir -kimin özel hayatı nan +annenle babanın - -aganigi naganigi ne demek babacım +fındık yedikten sonraki yapılan halttır evladım -fındık yaramazlık mı yaptırıyo baba +onun gibi bişi evladım -peki ben neden fındık yemeden halt yiyiom baba +beş kardeşi yemek için - Elif + Ne - Aganigi naganigi + Ne dion - Aganigi naganigi ne demek biliomusun + Yoo - Aganigi naganigi seni kalbimle seviyom demek + Ayyyy - Aganigi naganigi de bana Elif + Aganigi naganigi - Bende seni aganigi naganigi + -emrah aganigi naganigi ne demektir +ben senin ananı lan yeter ya bi insanın üstüne de bu kadar gelinmez ki -emrah üsturuplu ol. bir soru sordum olm +üsturupsa altı da turptur onun biliyorum ben -tamam emrah teşekkürler -hüseyin aganigi naganigi ne demek +aganigi naganigi çok faydalı bişey ayşecen -anlamadım hüseyin biraz açarmısın +burdamııı -eveeet ne varkii +tamam açarım ayşecan ama yerseen -allah belanı versin.. hüseyiiiinn bu nee........ -aganigi naganigi ne demek ya + aganigi naganigi kontrolsüz güç güç değildir demektir -vay anasını +yersen -keşke evde yiicek bişiyler olsaydı +aganigi naganigi ne demek anne +ev işlerini ben değil de sen yapmalısın demek kızım +emin misin anne +komşunun oğluyla kırıştırma demekte olabilir +bu daha akla yakın anne |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|