Trabzonspor'a hediye otobüs
Başkan Sadri Şener, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, geçmişte başkanlık yaptığı dönemde kulübe ilk otobüsü kendisinin aldığını hatırlatarak, 'O dönemden bu zamana geldiğimde otobüs hala kulüpteydi. Onu yeniledik. Şimdi yeni bir otobüsümüz daha oldu. Bu kulübün zenginliğinin bir ifadesi" diye konuştu.
MAN'IN CEO'SU, SADRİ ŞENER'İN YENİ YÖNETİM LİSTESİNDE YER ALDI
MAN Ticaret A.Ş. CEO'su K.Tuncay Bekiroğlu ve Anadolu Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş'da, otobüsü Trabzonspor'un hizmetine tahsis ettikleri için çok mutlu olduklarını söylediler. Bu arada Tuncay Bekiroğlu da, hafta sonu yapılacak olan Olağan Genel Kurul sonrası Trabzonspor'un oluşacak olan yeni yönetim kurulunda Başkan Sadri Şener'in listesinde yer aldığını doğruladı. Bordo - mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş de, geçmişte çeşitli firmalardan otobüs kiralayarak deplasmanlara gittiklerini belirterek, "Trabzonspor uluslararası alana yayılan bir marka ve kulüptür. Nereden nereye geldiğimiz ortada. Yıllar önce rica minnet otobüs alabiliyorduk. Pis kokular içerisinde seyahat ederken şu anda çok modern otobüslere sahip olduk" dedi.
ŞENOL GÜNEŞ DİREKSİYONA GEÇTİ
Bu arada Trabzonspor için özel olarak dizayn edilen Neoplan Starliner otobüs 44 yolcu kapasiteli olarak hazırlandı. Özel deri koltuklarla döşenen otobüse her koltuğun sahibi için multimedya uygulamalarının yer aldığı ekranlar yerleştirildi. Otobüsün devir teslim töreninin ardından Teknik Direktör Şenol Güneş şoför koltuğuna geçerek basın mensuplarına görüntü verdi. Kaptan Ibrahima Yattara da, Serkan Balcı'yla birlikte otobüsü gezdi.
Fotoğraf: Trabzonspor Resmi Web Sitesi
DHA
|