![]() |
|
Köşe Yazıları Beğendiğimiz yada kendi yazdığımız köşe yazılarını paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Bedelli
Anlamadığım şu... Kaç paraysa ödeyeceksek, niye “er” oluyoruz? Hem papelleri sayacaksın. Hem en altta kalacaksın. Adalet mi bu? * 2 bin dolar fazla verip, albay olmak istiyorum belki... Parasıyla değil mi? * Yapılacaksa, tam yapılsın. Tarifesi yayınlansın... Yüzbaşı, adı üstünde, yüz dolar. Binbaşı, bin dolar. * Ya general? Hepsini içeri tıkıyorlar, paramızla rezil olacak kadar keriz değiliz herhalde! * Peşin peşin tezkere... Taksit taksit ödensin. 2 al, 1 öde kampanyası yapılsın. İki biraderin biri bedavaya gelsin. Bonus’la teşvik edilsin... En az üç gönderene, F16’yla yemin törenine gidiş-dönüş bileti verilsin. * Durumu iyi olan kombine alsın. Kendi gitmesin. Çocuğu gitmesin. Torunu da gitmesin. * - Askerliği nerde yaptın? - Locada. * Tankçı, topçu meşakkatli; yeni sınıflar oluşturulsun mesela... “Bokumda boncuk var tümeni” kurulsun. “Babam sağolsun tugayı” kurulsun. Parası hangisine yetiyorsa, oraya gitsin. * İlla da gidilmesin zaten... İsteyen, kendi yerine adam göndersin. Vatanını çok seven, iki tane göndersin. “Çok yurtsever insandır, hayır için her sene birini gönderir” filan... Bi bölük gönderene, madalya verilsin. * Daha olmadı... “Tırışkadan ameliyatla dikiş attıranlar vakfı” kurulsun. Zeki çocuklara askerlikten sıyırma bursu verilsin... E hem aklı yok, hem parası, marş marş, askere onlar gitsin. Yılmaz ÖZDİL |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() Ben hep söylüyorum kardeşim bedelli bizi bozar Yılmaz Özdil geçmiş dalgasını yine helal olsun
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|