01-16-2008, 18:22 | #1 |
Dünya'nın En Modifiyeli Skoda Pick-up'u (bir pick-up un yeniden doğuşu)
alıntıdır iyi seyirler Araç elime 09.05.2006 Tarihinde Bu şekilde Geçti. Bir Hafta sonra Başladim Ufaktan.. Kaput, panjur siyah folyo, Farlara kaş, ve sis lambası.. Daha sonra yeni 13'' çelik jant aldım.. Eksozsuz olmaz tabi. Plush Performance Eksoz Taktım.. Park Lambalrını mavi led yaptim. sislerde zaten orj. mavi ledli.. Daha sonra Tuning07 Güzellik yarismasina araci hazirlamaya basladik.. Alttaki arkadas logo iptali yapiyor.. Bir yandanda Kasa için Müzik Sistemi Hazırlanıyor.. Sub'lar tamam.. sub'ların Üzerine Mdf Kabin yapıldı.. Araç Güzellik Yarismasinda.. Herşey güzel Giderken Muayene Zamanı geldi.. Aracı Orjinale Döndürttüler.. Muayene Bitti, Kaput yeniden siyaha boyanmak için söküldü.. Daha sonra 13'' jantlardan 14'' janta terfi yapmayi düsündüm.. Terfi Ettimde Daha sonra.. Baya bi sonra, Cem ve Murat Arkadaslarım saolsun, verdikleri fikirle TR'de bir ilk yapmayı düsündük.. 17'' jantlarla basladik.. Angel'larda Bağlandı.. Şeyba Fiber Tarafından Body-Kit'e Baslandi.. Ve bitti.. Sira Boyadaydi.. Eksikleriyle Bitti sayılır Tampon telleri takıldı, ufak tefek rutusları yapıldı.. Sıra Kapıları LSD yapma sırasıydı... En Sonunda Bitti ve Tuning07 İmport day II Fuarında Ve son Hali |
|
|
|
01-17-2008, 02:08 | #2 |
saol güzel arabalar...
|
|
01-17-2008, 15:05 | #3 |
araba demek istedin galiba abla
|
|
01-17-2008, 17:07 | #4 |
ama sadece skoda olarak güzel yoksa pikaplar arasında ilk sıraya giremez bile
|
|
01-17-2008, 17:12 | #5 |
haklısın greendewil kardeşim
aslında skodayı bu hale getiren türkiyede tek bu arkadaş var galiba yabancı ülkeleri bilemem ama bu adam arabayı güzel yapmış gibime gelio biraz daha ayarlarsa ve içini temizlersedaha iyi olur |
|
01-17-2008, 17:13 | #6 |
doğru sölüyosun bu arabayı dewamlı görüorum
yapan güzel yapmıs ama daha cok eksikleri var |
|
01-17-2008, 17:20 | #7 |
katılıyorum
dergide okumuştum aracın sahibi tuning07 sitesinin kurucusuymuş gerçekten arabanın üstünde biraz daha çalışsa bence süper olur ama ilk resmiyle son resmi arasında çok büyük ve güzel farklar var: |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|