|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
01-30-2010, 21:16 | #1 |
Seni Sevdim Ben Gözlerimin En Değerlisi
Iki damla gözyasi... . . sen eksilirken ... / düsürüverdim benligimi ... (kimsesizliklere) Yok olduk - Ani oldu bitisin o yüzden gec oldu hissizligim ! Sana olan kizginligim yerini pismanliga verdi...Saniye saniye büyüyen sensizlikte... Dakikalarin uzunlugunda birden kaybediverdim kendimi! Bostu hersey- hicbir sey yoktu hayata dair.. Zaman durmus gibi kendine tutsak ediyordu beni- Sensizlik ne kadar gercekti? hala hesabini yap(a)madim/ hala var(sin)-gibi.. Yoklugun zamana yenik düsmedi / büyük bir savasti ve kendini bana hissettirmemekte derin bir karardaydi yoklugun... derken... Gece-beklenmedik sonlari vurdu yüzüme oysa tuttum kendimi hala da tutuyorum iki kere kaybettigim senimden bir tane daha yitirmemek/ seni yanaklarimdan süzülüp kaybolmani görmemek icin.. Yoklugun aci olup takiliverdi hayallerimin mutlu sonlarina.. Mutlu degildi artik hic bir son.. Avuc icimde sakladim tüm pismanliklarimi dile getiremedigim dilsizliklerimi..saliveremedim onlari sucluydum; ve bunun binlerce kez yüzüme vurulmasini göze alamadim. yorgundum; Suclu ama hala gururlu... Hayallerimde gurur basroldeydi..belki o yüzden mutlu sonla bitmedi! bitemedik... iki damla gözyasi kaybolan bir aska dair.. hic kaybolmicak suretin.. Nefes alisin yüregimde... seni sevdim ben gözlerimin en degerlisi... ..::alıntıdır::.. |
|
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|