sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > EĞİTİM - ÖĞRETİM - KARİYER > Liseler ve Üniversiteler
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 01-13-2010, 12:10   #1
Kullanıcı Adı
denizci
Standart aksaray Atatürk Lisesi

AKSARAY ATATÜRK LİSESİ

İl merkezinde Devlet Yatırım Programı ile yaptırılan 24 derslikli binada 200/2001 Eğitim ve Öğretim yılında açılmıştır. 24 derslikli okulumuz, Bodrum+Zemin+3 kat olarak yapılmış olup 6090 m2 lik toplan alanda 2250 m2 lik tabana yapılmıştır.Okulumuzda 24 derslik, 7 idare odası, 2 öğretmenler odası, 1 memur odası, 1 hizmetli odası, 1 kütüphane, 1 harita odası, 1 Bilgi ve Teknoloji Sınıfı, 1 Biyoloji Labarotuarı, 1 Fizik Labarotuarı, 1 Kimya Labarotuarı, Kapalı Spor Salonu bulunmaktadır.

STRATEJİMİZ:

Amaç 1 : Öğrencilerin, öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilecektir.

Amaç 2 : Öğrencilerimize öğrenme için her türlü fırsat eşitliği verilecektir.

Amaç 3 : Eğitim ve Öğretim kalitesinin yükseltilmesi için öğrenci merkezli eğitim anlayışı benimsenerek öğrenme engellerini iyileştirme çalışmalarına devam edilecektir.

Amaç 4 : Okulumuzda, öğrenmeyi destekleyen bir ortam oluşturulabilmesi için okulda istenmeyen davranışlar engellenecek, disiplin olayları azaltılarak okulumuzdaki yaşam kalitesi yükseltilecektir.

Amaç 5 : Oklumuzda hem öğretenler hem öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olacaktır

.Amaç 6 : Okul-Öğrenci-Veli işbirliği geliştirilerek, okul yönetiminde öğrenci ve veli katılımı artırılacaktır.

Amaç 7 : Okulumuzda, herkes daha iyiye ulaşmak için çalışacaktır.

Aksaray Atatürk Lisesi

Adres:
HACILAR HARMANI MAHALLESİ SELÇUK CADDESİ NO:2 AKSARAY
Merkez
Aksaray
Türkiye
68100

Telefon: 0 382 215 57 90
Fax: 0 382 215 70 76

Bilgi: DAHİLİ: OKUL MÜDÜRÜ (RAMİS IRMAK)-101 MÜDÜR BAŞYARDIMCISI (ERDAL AKSU)-102 MÜDÜR YARDIMCISI (SONER KAYA)-103 MÜDÜR YARDIMCISI (CELAL ÇAĞDAŞ)-115
denizci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)