|
Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada. |
Seçenekler | Stil |
01-13-2010, 12:03 | #1 |
Serik Gebiz Lisesi
OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz 1974-1975 Öğretim yılında Eğitim Öğretime başlayan Gebiz Ortaokulu hizmet binasında Lise olarak 1978-1979 yılında Eğitim Öğretime başlamıştır.1980-1981 Eğitim Öğretim yılında Ortaokul hizmet binasında,Ortaokulla birlikte Eğitim Öğretime devam etmekte iken,1993-1994 Eğitim Öğretim yılında bakanlığımızın 12.08.1993 tarihli 318 31 sayılı ONAY’ı ile Gebiz İlk okulu eski hizmet binasına taşınmış ve bağımsız GEBİZ LİSESİ olarak Eğitim Öğretimini sürdürmektedir. Gebiz Atatürk mah.’inde iki bina bir lojman ile hizmet veren lisenin eski ilkokul öğrencileri Gebiz İlk öğretim okulunun Karapınar mah.’sindeki hizmet binasına taşınmıştır Okul Binamızın Özellikleri : 1-Okul binamız karkas olarak inşa edilmiş ve üstü kiremitle kapılıdır. Fiziki kapasite olarak yeterli değildir. Bahçesi içerisinde bulunan ek bina ile birlikte yeterli iken gerek ana bina da gerekse eklentileri İlkokul binası olması nedeniyle tam teşekküllü laboratuar bulunmayışı problem doğurmaktadır. 2-Okulun aydınlatılması elektrikle yapılmaktadır. 3-Okulumuz şehir şebekesi içme suyuna bağlıdır. 4-Tuvalet bina içinde değil dışında bulunmakta olup, kanalizasyonu yoktur. 5-Okulun ön duvarı yapılmış olup kod farkından dolayı sağlıklı değildir. Yeteri kadar temel derinliği olmayıp, kod farkı göz önünde bulundurularak yapılmamıştır.Diğer taraflarının zemini sağlam şekilde duvarla çevrilmiştir. Misyonumuz : Demokratik, Laik, İnsanhaklarına Saygılı, Milli ve Manevi Değerleri Ön Planda Tutan, Ahlaklı ve Kişilikli Şahıslar Yetiştirmek. ANTALYA / Serik Adres : Adres: Atatürk Mh. Gebiz Lisesi Serik Antalya Tel.Fax. : 0 (242) 736 70 29 ok Email : [email protected] http://gebizlisesi.meb.k12.tr/ |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|