|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
09-08-2009, 14:25 | #1 |
Gittin Ya
Bir damla sen koksan, bin soluk avunurdu yürek Gittin ya...artık nefesimi tutamıyorum Arda kalanların her zerresi mühürlüyken ömrüme Olmuyor...Gidenlerin hesabına yetemiyorum Fedakarlık süsü verilmiş gidişin boyun büktü ardından bakarken Öyle çok şey bıraktın ki bana, düşürdüm sana koşmak isterken Elele yürüyüşümüzü beklerken bitişimize şahit olan yollar bıraktın Sesini bıraktın kulağımda bi puslu bakış gözbebeğimi küstüren Acılar bıraktın adın geçiyor diye şikayetsiz katlandım Bi bilsen canparçam sana yaşatıldıkça ben nasıl aklandım Yaş biter,izi geçer,yürekte nemin kalır. Bu yüzdendir peşin sıra yagmur gözlü bakışım... Kağıttan sandallar bıraktın denizleri aşmam için Kapılar bıraktın hangisini açsam karşımdaydı suretin Sana yazdığımı inkar edmeyeceğim şarkılar bıraktın Her gününde adın yazılı takvimler...ve... Her satırı sen kokan şiirler Yaralı bir ben bıraktın bembeyaz sevdamın imzası..ve.. Kendimi bıraktın bana çarem olması için Camdan yapılmış ama yere düşünce kırılmayan bi kalp bıraktın Bi gün düşüp paramparça olmak istesem su olup düşeceğim yere aktın Saklı sevdamın yadigarı nice anılar bıraktın İçime atıp susturduğum ahlar Sırf sen görme diye yüreğe sakladığım yaşlar Şimdi yürek anlamaz bedenimin dilinden Kendime yabancıyım Beden baharı solur..Yürek kışlara çalar Sanma yakınırım... Unuttun mu güneşimi sana verirken ben Bana yaşama eşlik edecek yagmurlar bıraktın Yaşlarımın bile bi yareni var ama... Benden senimi aldın ya... İşte o gün yalnızlığımı öksüz bıraktın Hangi senli acıda yokki benim adım Bu defada umudumdur kanadım Hani bana mavisi solmuş bi gökyüzü bırakmıştın ya Merdivensiz koyduğun o karanlıktayken Ben hep oraya baktım... Şimdi semalarındayım yüreksizim... Geçmeye söz verdiğimiz yollar küsmesin diye, Yürüyorum... Herşey biranda yüreğime sığınmış O saf çocuğuma sevdama kıyamıyorum Bilirim kolay kanar... Sana geleceğimizi söyledim ona Ama onu Sensizlige götürüyorum... Yolun bitiminde hala seni anıyor olursa Sana söz ağlayışını duymayacaksın..! Çünkü sesini benden aldığın gün sen onu dilsiz bıraktın..!! alıntı |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|