|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
08-06-2009, 11:06 | #1 |
Kara bir defter...Gece...
Kara bir defter/ Gece Kara bir defter var elime, rengini açmaya çalışıyorum . Onayladığım birşey yok senden gelen, Çare/siz/likten, kabul ediyorum... Anlamaya gayret etmeksizin anlamsız deyip geçişler, Dinlemeye gayret etmeksizin kulaklarını tıkayışlar, Bakmaya gayret etmeksizin görmeyişler, Sorular... Sorular... Cevap vermeyişler/Susuşlar... Sağır mısın? Kör müsün? Lâl misin? Kara bir defter var elime, rengini açmaya çalışıyorum . Onayladığım birşey yok senden gelen, Sen/Siz/likten kabul ediyorum... Sevmeye gayret etmeksizin, nefrete bürünüş, Paylaşmaya gayret etmeksizin, hücrelere yöneliş, Sarılmaya gayret etmeksizin, yalnız nöbetler. Karalar...Karalar... "Akla" desem/Susuşlar... Kara bir defter var elime, rengini açmaya çalışıyorum . Onayladığım birşey yok senden gelen, Parçalarımı toplamaya çalışıyorum... Aynı ayın altında parçalanışlar, Aynı toprak üstünde tek sıra adımlar, Ayrı yüreklerde birbirinden kopuşlar. Karanlık gece/Dermansızlık/Susuşlar... alıntı |
|
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|