|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
|
Seçenekler | Stil |
|
07-07-2009, 13:03 | #1 |
Demek Gidiyorsun
zaman puşt olmuş sevdalar ****** satılır köşe başlarında satılır kaldırım taşlarında satılır eylemlerde... ve aslında sadece ben değil herkes becerebilirdi sevmeyi layık olsaydı sevmeye değer bulduklarımız... ve yol boyu yürüdüğüm duvar yazılarında polisten kaçarak yazılmıştı belki adını yazmıştım... ve olmayacak hiç yazılmayacak bir şiirin yasak mısralarına dökülecektim duvar yazılarındaki gibi... demek gidiyorsun git öyleyse şimdi siyah beyaz bir çizgi üzerindeyim yağmur yağıyor eylül gelmiş dayanmış kapıya ıslak ve yorgun olmamış sevdalar üzerine yazılır şiirler ve ihanetin nisanını kim bilir varsın böyle bilsinler adına dost dediklerimiz varsın böyle bilsinler adına arkadaş dediklerimiz. biz seninle hiç yaşamadık ki... demek gidiyorsun git öyleyse sonra ben yiğitken yani sevdalıyken namımla anılırdım yalnız diyarların kalabalık adamı şimdi ise sadece bir adam... demek gidiyorsun git öyleyse... alıntı |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|