|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
06-28-2009, 01:36 | #1 |
Forumun birinde acilan "MASTURBASYON" konusuna yazilan cevaplar
Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen ugurzeren masturbasyon zararlımıdır kimisine göre ihtiyaç kimisine göre değil bi takım zararları olduğunuda duymuştum ama kesin olarak uzmanlar zararlıdır demiyolar hatta haydar dümen haftada 1 çok az 10 çok fazla diyor... bunlarda konuya yapılan yorumlar Alıntı: Gerçek Mesajı Gönderen gs7012 canın çekince yap işte Alıntı: Gerçek Mesajı Gönderen Endo16 canın sıkılınca , kudurunca yap işte insanlık hâli yani gereksinim bu Alıntı: Gerçek Mesajı Gönderen єяяσя-кѕк Canin isteyince yap ama Evlen derim daha yararli olur ozaman kendini yormana da gerek yok Alıntı: Gerçek Mesajı Gönderen DeLySheytan birşey olmas antreman yapmış olursun ileriye Alıntı: Gerçek Mesajı Gönderen [J]ohnn[Y] Günde 1 veya 2 kere yapıyorm yaklaşık 4 yıldır.Bir zararını görmedim. Alıntı: Gerçek Mesajı Gönderen leylaklar01 abartmadıkça bişey olmas da ötmüyorsa uğraşma derim (mesajı acan arkadaş için) Alıntı: Gerçek Mesajı Gönderen ugurzeren ötüyo kardeşim borazan gibi hemde bişey yazardım ama banlanmayım neyse konu hakkında yorumunu yap adanalıyık biz ... Alıntı: Gerçek Mesajı Gönderen iceblade Canın mı sıkıldı patlat bı işte böle dostum Alıntı: Gerçek Mesajı Gönderen eFe_0318 Turk gencligi paso cekio desenize Alıntı: Gerçek Mesajı Gönderen BudWeiSHeR Bende çekiyorum ama hiç bir zararını görmedim, kafası aşındı bir kaç kere ama oda geçti... Alıntı: Gerçek Mesajı Gönderen BLoodStinK Bana berber bikeresinde sivilceler yüzünden "eL arabasına fazLa yükLenme" demişti Alıntı: Gerçek Mesajı Gönderen CyW0 Fazla yapma elin tahriş olmasın kardeş... BUDA BENDEN Alıntı: Gerçek Mesajı Gönderen GeNcO Uzun İnce Bir Yoldayım Gidiyorum GÜndüz Gece |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|