|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
06-28-2009, 00:47 | #1 |
dünya türklere kalsaydı
Bir sabah uyanıyoruz ve bir bakıyoruz ki dünya sular altında kalmış. Su üstünde kalan tek kara parçası var; o da Türkiye.Koca gezegende 70 milyon Türk'ten başka kimse kalmamış.İlk tepkiler ne olurdu dersiniz?.. Buyurun bakalım......: * Amma balık yeriz artık be! * "Türk'ün Türk'ten başka dostu yok" derlerdi de inanmazdım. * Ulan tam da 'Uluslararası İlişkiler' bölümünü kazanmıştık. Şansa bak! * Artık ne ihracat kaldı ne de ithalat... Nihayet cari açığı, dış açığı filan sıfırladık... * Ülke olmak için ilk başvuran ilimiz Yalova oldu. * Tarkan'ın İngilizce albümü raflarda kaldı... * Bakanlar Kurulu kararı ile kara sularımız 12 bin mile çıkarıldı... * Piyasaya sahte dolar ve Euro sürmekten tutuklanan kalpazanlar kendileriyle dalga geçen polislere saldırdı... :-D * Ankara'da resmi temaslarda bulunan Fransa Cumhurbaşkanı Jack Şirak, T.C. vatandaşı olmak için başvurdu. Şirak'ın Türkiye Birliği'ne alınması için referandum yapılacak... * Stratejik açıdan hiçbir önemimiz kalmadı, ama artık ne önemi var. * Ülkemizde bulunan yabancı turistler "Ne iş olsa yaparım abi" diyip iş aramaya başladı. * Apo "Atın beni denizlere" deyip sürekli ağlıyor komutanım!... * Heyyooo!... Dünya Coğrafyası'ndan yırttık oğlum,dersler boş geçecek... * Edirne'den Ardahan'a gidilir mi be.. Dünyanın öteki ucu!! * Ulan şimdi işin yoksa 4 yılda bir Olimpiyat düzenle. Artık dünya kupaları bizim ))))) |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|