![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ’Ben ![]() ![]() Sevgi ve aşk belemiş yüreğime yaradan Ölüm ![]() ![]() Nerede biterse bir sevda ![]() Sevdanın sokağından taşınıyorum artık. Ne varsa boşalttım içerisinde ![]() ![]() Bugüne kadar gürül gürül akan çoban çeşmemin de suları kurudu vefasızım. Deli gönlünü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönlümün bu yara bereleri ![]() ![]() ![]() Şiirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bundan böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Terk et yüreğimi. O yürek ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoşçakal sevdam, hoşçakal acılarım. Sevdikçe cüceleşen aşkım. Hırçınlığım ![]() ![]() ![]() Umut ağaçlarımın dalları kurudu meyvelerini kurtlar yedi bitirdi. Bu tenhalaşan yeryüzü cehenneminde sensiz de yaşamaya alışırım. Acının tarlalarından ne varsa söküp attım işte. Mavi umutlar bağladım gönlümün adak ağacına. Uzun gecelerim bitti ![]() ![]() Sana bırakıyorum zehir zemberek korkulu rüyaları. Sıradan ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() Ellerinize sağlık paylaşımınız için teşekkürler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|