|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
02-25-2009, 16:26 | #1 |
Gelin kaynana manileri :))
Mani maniyi açar, Mani bilmeyen kaçar, Gelin mani diyelim, Mani dertleri açar. ** Evin kapısını kapat, Kaynanayı kaldır at, Kaynanasız gelinler, Aman bacım ne rahat. ** Kazanda hedik kaynana, Dişleri gedik kaynana, Oğlun çerez getirdi, Sensiz yedik kaynana. ** Sini sini şekerim, Üstüne bal dökerim, Kaynanamın kahrını, Oğlu için çekerim. ** Köprü altında durdum, Manine mani vurdum, Senin gibi maniciyi, Gaz kümesine kordum. ** Çarşıda et kaynana Başında bit kaynana Biz oğlunla yan yana Dışarı git kaynana ** Kız gelin dırdır etme, Fazla ileri gitme, Vakitsiz horoz gibi, Gece yarısı ötme. ** Sokakta geziyorsun, Oğlumu üzüyorsun, Sende ne güzellik var, ...... benziyorsun, ** Çiçek gibi her yanım, Sen hizmetci ben hanım, Evden kovarım seni, Eğer isterse canım. ** Başı saçaklı gelin, İpten kuşaklı gelin, Dün geldin adam oldun, Leylek bacaklı gelin. ** Yüzüm beyaz ay gibi, Kaşlarım da yay gibi, Oğlun bana ev aldı, Koskoca saray gibi. ** Oğluma çatacağım, Seni boşatacağım, Sırtına tekme vurup, Sokağa atacağım. |
|
|
|
02-25-2009, 17:25 | #2 |
katılıyorum
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|