|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
02-12-2009, 00:49 | #1 |
вσşνєя!... ιуιкι∂є ѕєνмємιşşιη...
ßir iki SatıR yazacaqIm Sadece . Sonra cekip qideCeqim Korkma ! ßir iki SatıRLık kaLı$ım oLacak . Ho$çakaL Canımın içi Ho$ça kAL ! ßir veda cümLeSi . . ßir kaybedi$. . ßir depRem qibi ayRıLık cökeR üzeRime biR ho$ça kAL'La. . Sadece biR iki SatıRLık yan yana qeLi$imiz oLacak koRkma . . ßeLki tokaLa$acaqIm yA dA veda - i buSe konduRacaqIm yanaqIna . . ßeLki dE biR dipnotLa ; Ho$ça kAL'La qideCeqim . . . SonraSı ; ßenSiz kaLacakSın i$te iStediqin oLacak ! qideCeqim deRt etme ! SevmekLe Sevmemek aRaSındaki inCe biR noktaydIm Sende ! SeviyoR muydun ? OynuyoR muydun ? biR biLmeCe . . ßunca zaman bo$una yoRmu$um kendimi bELLi ki SevmiyoRdun. . Hic Sevmedin . . Tamam biR iki SatıRLık kaLı$ım oLAcak qöRmeyecekSin biR daha ßeni . . Ho$çakaL Canımın içi Ho$ça kAL ! VarmıydIm Sende hiC biLmiyoRum . . yAda biR cümLe'cik oLdum mu yüReqindE ? . . . . aRtIk hiC biR $ey faRk etmez . heR $ey[im] topaRLanıyoR bu evden Senden ! SenLeyken biLe SenSiz dü$en takwimLeR SenSiz qeCen SaatLeR . . ßaktIqIm AynaLaR. . Hepsi hiC biRi yOk artIk hayatInda . yOk'um . . [ beLki hiC oLmadIm . . ] biR iki SatıR yazacaqIm Sadece . biR iki SatıRLık kaLı$ım oLacak ! Son kez . . . Daha fazLA uzatmıyoRum daha fazLa yakmayacaqIm kendimi . . qidiyoRum : Hosca KaL canımın ici Hosca KaL.. Sevmeye deqmeSdim ki zaten i İyiki dE yük etmedin beni yüReqine . İyiki dE defettin ßeni ba$ından ! En iyiSini yaptIn En iyiSiydi İnan . En qüSeLini En uyqununu yaptIn bana . . dEqmezdim SeviLmeye . . . dEqmezdim deqeR veRiLmeye . . . ! AqLamaya üzüLmeye deRt ediLmeye dEqmezdim . . kaRanLık qeceLeRin yıLdızı oLmaya dEqmezdim ! bo$weR iyi ki dE Sevmemi$Sin. . ßana dEqmez'di hiC biR qözya$ı . . . |
|
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|