|
Yerli ve Yabancı Şarkı Sözleri Şarkı sözleri paylaşım noktanız |
Seçenekler | Stil |
02-11-2009, 14:37 | #1 |
Pussycat Dolls - Halo
I can make love feel just heaven
- Cennet gibi bir aşk yapabilirim I can be a little devil in bed and - Yatakta küçük bir şeytan olabilirim ve Even cleancook your breakfast - Hem temizlik yapabilir ve hem kahvaltını hazırlayabilirim But Im not perfect, I - Ama ben mükemmel değilim, ben I can take off when you need your time - Zamana ihtiyacın olduğunda verebilirim I can cheer lead for you from the sideline - Kenar çizgisinden senin için başta gelmeni destekleyebilirim Whisper in your ear so divine - Kulağına pek çok ilham fısıldayabilirim But Im not perfect, I - Ama ben mükemmel değilim Hope you can forgive me, baby - Umarım beni affedebilirsin bebeğim For all of the mistakes Ive made - Yaptığım tüm hatalar için Be patient with me, baby - Bana karşı sabırlı ol bebeğim Im just tryin to make my way - Yalnızca yoluma gitmeye çalışıyorum Im not a superhero - Bir süper kahraman değilim Sorry I couldnt save the day - Üzgünüm, günü kurtaramadım Believe me when I say - Bunu söylediğimde bana inan: That Im sorry I couldnt wear your - Üzgünüm, giyemedim senin Halo, halo, halo, halo* - Işık halkanı Sorry I couldnt be your - Üzgünüm, olamadım senin Angel, angel, angel, angel - Meleğin Im sorry I couldnt wear your - Üzgünüm, giyemedim senin Halo, halo, halo, halo - Işık halkanı Im sorry I didnt stroke your - Üzgünüm, okşayamadım senin Ego, ego, ego, oh no - Egonu, oh hayır I was with him but I guess - Onunlaydım fakat sanırım I wasnt able - Becerikli değildim Im sorry I couldnt wear your - Üzgünüm, giyemedim senin Halo, halo, halo - Işık halkanı I know how to put your mind at ease and - Zihninin nasıl rahatlığa oturtulduğunu bilirim ve I can dress you for all four seasons - Tüm dört mevsim için seni giydirebilirim Surprise you for no reason - Sebep olmadan sana sürpriz yapabilirim But Im not perfect, no - Ama ben mükemmel değilim, hayır Im on my kneespray for our love - Dizlerimin üzerindeyim ve aşkımız için yalvarıyorum Promise not to let anything come between us - Söz veriyorum hiçbir şey aramıza girmeyecek Could you let us fall apart all because - Tüm bunlar için ayrı yanlara düşmesine izin verir miydin Im not perfect, I - Ben mükemmel değilim, ben Hope you can forgive me, baby - Umarım beni affedebilirsin bebeğim For all of the mistakes Ive made - Yaptığım tüm hatalar için Be patient with me, baby - Bana karşı sabırlı ol bebeğim Im just tryin to make my way - Yalnızca yoluma gitmeye çalışıyorum Im not a superhero - Bir süper kahraman değilim Sorry I couldnt save the day - Üzgünüm, günü kurtaramadım Believe me when I say - Bunu söylediğimde bana inan: That Im sorry I couldnt wear your - Üzgünüm, giyemedim senin Halo, halo, halo, halo - Işık halkanı Sorry I couldnt be your - Üzgünüm, olamadım senin Angel, angel, angel, angel - Meleğin Im sorry I couldnt wear your - Üzgünüm, giyemedim senin Halo, halo, halo, halo - Işık halkanı Im sorry I didnt stroke your - Üzgünüm, okşayamadım senin Ego, ego, ego, oh no - Egonu, oh hayır I was with him but I guess - Onunlaydım fakat sanırım I wasnt able - Becerikli değildim Im sorry I couldnt wear your - Üzgünüm, giyemedim senin Halo, halo, halo - Işık halkanı Now its you never knew my heart - Şimdi bunun gibi asla benim kalbimi bilmedin I swear sometimes you are - Sana bazen küfrediyorum So hard on me cause Im not everythin - Bu yüzden üstümde şefkatsizlik �çünkü ben her şey değilim� That you want me to be - Sen benden bunu olmamı istersin Im so sorry I didnt want you - Çok üzgünüm, istemedim To see me this way - Beni böyle görmeni Im so sorry I didnt mean - Çok üzgünüm, anlamadım To fall from grace - Merhametimin azaldığını I didnt mean to fall from grace - Merhametimin azaldığını anlamadım Im sorry I couldnt wear your - Üzgünüm, giyemedim senin Halo, halo, halo, halo - Işık halkanı Sorry I couldnt be your - Üzgünüm, olamadım senin Angel, angel, angel, angel - Meleğin Im sorry I couldnt wear your - Üzgünüm, giyemedim senin Halo, halo, halo, halo - Işık halkanı Im sorry I didnt stroke your - Üzgünüm, okşayamadım senin Ego, ego, ego, oh no - Egonu, oh hayır I was with him but I guess - Onunlaydım fakat sanırım I wasnt able - Becerikli değildim Im sorry I couldnt wear your - Üzgünüm, giyemedim senin Halo, halo, halo - Işık halkanı... |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|