|
02-09-2009, 10:46 | #1 |
Garbür çorbası
Garbür çorbası
Tarife ait bilgiler -------------------------------------------------------------------------------- Yemek : Garbür çorbası Tür : Çorbalar Mutfak : Fransız mutfağı Süre : Zorluk : -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- MALZEMELER 8 kişilik 2 adet iri soğan 2 çorba kaşığı yağ 2 adet iri patates 1 adet iri havuç 1 küçük kereviz 1 adet orta boy kabak 1 küçük kereviz 15 adet ayşe fasulye 2 çorba kaşığı un 1 tatlı kaşığı tuz 12 su bardağı et suyu HAZIRLANIŞI Soğanı piyaz gibi doğrayın. Diğer sebzeleri de yıkadıktan sonra ince ince doğrayın. Bir tencerede yağı kızdırdıktan sonra soğanı ve diğer sebzeleri ilave edin. 5 dakika orta ateşte karıştırarak kavurun. Sonra unu ilave edip iyice karıştırdıktan sonra tuzunu ve suyunu ilave edip bir saat pişirin. Sonra püre makinasından geçirin. Bu çorbada patlıcan hariç mevsime uyan ne sebze varsa onunla yapabilirsiniz. |
|
|
|
05-08-2021, 14:39 | #2 |
ilk defa duydum yinede teşekkürler
|
|
10-12-2022, 10:15 | #3 |
Tarif için teşekkürler, elinize sağlık
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|