|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
02-06-2009, 23:09 | #1 |
özlem kadar sessizdin
Sese duyduğum özlem kadar sessizdin. Duymaya çalıştıkça yaklaşıyor, görüyor ama hiç duymamacasına sağır oluyordum. Geçmişi geçmişte bırakmak istiyor, yine de gelecekte seni göremiyordum. Çünkü benim için tekrar yaşanamaz bir geçmiş oluyordun. Seni hayal ediyordum. Hayalimde bile seni duyamıyordum. Seni geleceğim yapamıyordum. En az sendeki bencillik hissi kadar bencil oluyor, görmesem, yaşayamasam bile hayalimin bitmesini istemiyordum. Hayal bitince düşlere, düşler bitince de rüyalara dalmak istiyordum. Sanırım bunu başarıyordum. Ama herşey bitince en az karın soğuğu kadar içim yanıyordu. Bana yaşattığın hislere inat bütün hislerimi, bütün duygularımı kaybediyor, yine de ağlıyamıyordum.bana söylediğin yalanlara inat doğruları söylüyordum.sen doğru söylediğinde sana inat yalan oluyordum Güneşin sıcaklığını seviyorum, güneşin sıcaklığına inat yağmurda geziyorum. SENİ SEVİYORUM senin sevgine inat senden vazgeçiyorum. Sen de benim inadıma inat başkasını seçiyorsun. Yaşantım hep böyle inatla geçiyor. Sesini duymak için telefona sarılıyorum. Neden inat yapıyorum bilmiyorum ama ÖLÜMÜNE SEVDAMSIN Seni sevdim hiç düşünmedim sonunu ve hiç değiştirmedim yolumu Yaprağına çiğ düşmüş her gülde bir parça sen vardın Ve sana çıkıyordu yürüdüğüm yollar gördüğüm düşler Sen farklıydın biliyordun görüyor görmezden geliyordun Ben ölümüne sevdamsın diyor ve ölümüne seni seviyordum Birgün bitirecektin çekip gidecektin yalnızlığın yılan yüzlü mahpuslarında çürüyeceğimi bile bile Ama ben yinede seni sevmeye devam edeceğim ve ben hergün sana öleceğim Seni sevdim senbenim söyleyemediğim sevdam sen benim ölümüne sevdamdın Unutma en güzel günlerdi senin olduğun günler seninle olduğum günler Evet yağmuryürekli peri bu son vedadır yüzüne söyleyemediğim HOŞÇAKAL gidiyorum yüreğimde söyleyemediğim aşkım ve bitiremediğim yalnızlığımla HOŞÇAKAL sevgili gidiyorum ölümün sıcak kucağına HOŞÇAKAL güzyağmurum şiirlerimi bırakıyorum sana Alıp götürdü diye bu aptal aşığı kızma darağacınainadına yaşıyorum. |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|