![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Bu sabah yalnız uyandım sensiz olmaz, sensiz olmaz tanıdık kokular yok sensiz olmaz ![]() Kahvaltım anlamsızdı sensiz olmaz, sensiz olmaz ilk sigaram bile tatsızdı sensiz olmaz ![]() Anlaşılan alışmışım sensiz olmaz, sensiz olmaz bir verdiysem iki almışım sensiz olmaz ![]() Aşk bir dengesizlik işi sensiz olmaz, sensiz olmaz dengeye dönüşendir sevgi sensiz olmaz ![]() Yine kendi kendime sormadan duramadım niye seni böyle istiyorum bulamadım yalnızlık zor sokaklar çıkmaz sensiz olmaz, sensiz olmaz hep tekdüze her şey dümdüz sensiz olmaz ![]() Anlamak çozmeye yetmez sensiz olmaz, sensiz olmaz biraz telaşlı, huzursuz sensiz olmaz ![]() Yine kendi kendime sormadan duramadım niye seni böyle istiyorum bulamadım gece gelmiş, yatağım boş sensiz olmaz, sensiz olmaz sen uzaktasın, ben uzanmış sensiz olmaz ![]() anlamak çozmeye yetmez sensiz olmaz, sensiz olmaz biraz telaşlı, huzursuz sensiz olmaz yine kendi kendime sormadan duramadım niye seni böyle istiyorum bulamadım ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|