|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
01-29-2009, 15:48 | #1 |
Bana bir gökkuşağı gönder
An gelir, kelimeler anlatmaya yetmez yaşananları İşte o an susacaksın... Yüreklere mühür, dudaklara kilit Ve bekleyeceksin... Ben beklemedeyim, neyi mi? Gelecek gökkuşağını... Kara gecelerden korkuyorum Yalnızlığım benimdir , seninle paylaşamam Tüm düşlerimi, beklentilerimi, kalbimin bir köşesine yerleştirdim... Yüreğime mühür, Dudaklarıma kara kilitler vurdum Sadece beklemedeyim Korkularımı anlatamam Düş kırıklarımı saramazsın Yaralarımı kanatma, dokunma, incitme Yüreğimi üşütme sakın... Bana bir gökkuşağı gönder İçinde yüzbinlerce renk olsun. Yağmurlar yağdır isyanım sussun Geceye yıldız gerek, gündüze güneş Toprağa su, Yüreğime ışık , sevgi ,umut Hasretinle kucakla beni Bildik kokular gönder Sıkı sıkı sarıl bana Üşüyor bedenim... Özlediğim gözlerindir Yeşil ormanlar kadar ucsuz bucaksız Derinlerde bir yerlerde Beni beklemekte biliyorum Konuşmasanda biliyorum Her bakışınla ne demek istediğini anlıyorum Sende korkuyorsun Bildiklerin seni korkutuyor Susuyorsun Susma konuş ne olursun Islak gözlerle bakma gözlerime Ağlamanı istemiyorum Bana bir gökkuşağı gönder... |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|