01-28-2009, 01:18 | #1 |
Kandil Kebabı
Malzemeler: 750 gr kuşbaşı koyun eti 4 adet soğan 2 adet domates 2 yemek kaşığı margarin 2 tatlı kaşığı kekik 1 demet maydanoz 1 yemek kaşığı tuzot 3 adet yufka Karabiber 3 adet patates 1 çay bardağı zeytinyağı 1 adet yumurta Pişirme Süresi: 40 dakika 6 Kişilik Hazırlanışı: Ufak ufak doğranmış koyun eti, margarin, rendelenmiş soğan ile etleri suyunu çekinceye kadar pişirin. Doğranmış domates, kekik ve kıyılmış maydanoz ilave edin. 1 bardak sıcak su ilave ederek pişirin. Yufkaları 4`e bölün. Zeytinyağı ile yağlayın. Ortalarına etli harçtan koyup bohça şeklinde katlayın. Uçlarına ve üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derece ısıtılmış fırında pişirin. |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|