01-06-2009, 00:15 | #1 |
Agla Sen Güzel Cocuk...
ağla sen güzel çocuk gözlerin şahid olsun gözyaşınla ıslanan ellerin şahid olsun çok yakın güzel günler bir kez daha ufka bak yaralıyım her yerim kanar,acır bağırırım bana yardım edin diye.. kimse yardım etmez...... |
|
|
|
01-06-2009, 00:17 | #2 |
yürü sen güzel çocuk sokaklar şahid olsun seni mahzun bırakan bu talih şahid olsun çok yakın güzel günler güneş yüzlü günler yakın gökkuşağını kimler yazar bir renk şarkısı gibi sizden başka.... |
|
01-06-2009, 00:23 | #3 |
Yok hiç kimsem yok biliyordum Biliyordum sen sonumu buldun Hiç bırakmam gitmem diyende sen En zor günde bırakıp gidende sen Şimdi bir kenarda hıçkıra hıçkıra Ağlıyorum çiçegim sana deil bana Şimdi bir kenarda hıçkıra hıçkıra Ağlıyorum çiçegim sırtımdan vuranlara Ağla yürekli çocuk seni ağlatanlara Ağla yürekli çocuk sevip unutanlara Ağla yürekli çocuk umudun kıranlara Ağla yürekli çocuk yürekten vuranlara Ağla yürekli çocuk ağla yürekli çocuk Şimdi bir kenarda hıçkıra hıçkıra Ağlıyorum çiçegim sana değil bana Şimdi bir kenarda hıçkıra hıçkıra Ağlıyorum çiçegim sırtımdan vuranlara Ağla yürekli çocuk seni ağlatanlara Ağla yürekli çocuk sevip unutanlara Ağla yürekli çocuk umudun kıranlara Ağla yürekli çocuk yürekten vuranlara |
|
01-06-2009, 00:24 | #4 |
Neden hep camlardan bakıp durursun? Yoksa o sokaklar sana yasak mı? Biraz çıksan sen de vurulur musun? Yoksa anayasan anayasak mı? Yoksa sana çocuk; ana yasak mı, baba yasak mı, yoksa ana-baba sana yasak mı? Hayatı görmeden ölü mü gördün? Kanmadan suya kan gölü mü gördün? Tütmeden ocağın, külü mü gördün? Söyle bana çocuk, aralasak mı, paralasak mı, Yoksa şu dünyayı karalasak mı? Kocaman amcalar düşman mı sana? O ulu devletler pişman mı sana? Yeter artık çocuk, ağlamasana! Bana sorma çocuk; bilmem ki bu dünya yaşlıların mı, sahi, yoksa çatık kaşlıların mı, yoksa.. yoksa savaş başlıların mı? Dünyanın önünde ağlama çocuk, Boğazıma düğüm bağlama çocuk, Yeter, yüreğimi dağlama çocuk.. ağlama çocuk... |
|
01-06-2009, 00:25 | #5 |
|
|
01-06-2009, 00:26 | #6 |
|
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|