![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
#1 |
![]() -Sabah 1 dilim kepek ekmeği ve kibrit kutusu kadar peynir yedim
-ben sadece içine limon sıkılmış sıcak su içtim -saatte öğlen oldu acıktım gibi -Hayrola kimi arıyorsun -ya bizim köşedeki pideciden pide söylesek diyorum -yuh hayvan yapamassın kızım sen rejim mejim -iyi tamam be git ordan 10 tane salatalık soy getir bari -10 mu -nan tam 2 kilo vermişim -aa süper -eh artık bi kek yapıp yemeği hak ettim - -pelin popo'nun üstünde niye sürünüyosun sen -kızım bu işler sadece rejimle olmaz bunu düzenli yaparsan küçülüyomuş popon -niye vuruyon pelin poponu duvara kafayımı yedin -küçültücez kızım işte bilmiyosun sen sus bi konsantremi bozma -Ayyy napıyosun pelin! niye doluyosun streç film!i karnına -öyle deme kızım, bu şimdi terleticek karın bölgemi fazla yağlar gidecek - -bana güvercin m.ku lazım -napıcan kızım güvercin m.kunu -kızım güvercin m.kuna 1 limon sıkıcan içinede 1 kaşık bal 1 haftada 5 kilo veriyomuşun - Evet hayatim .. Ne yiyoruz .. + Bi tane salatalik, yarim havuc, yarim da domates.. - Salatayi getirirler hayatim .. Sen ana yemek olarak ne yiceksin.. + .... - Bisey yemicek misin? + ... - ZIkkImIn dibini ye! Bana 1.5 iskender |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|