![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
#1 |
![]() lise 2. siniftayiz..ders biyoloji..konu kan gruplari..
hoca anlatti, "kan gruplarini anne ve babadan gelen genler belirler..falan filan.."bilenler vardir konuyu..sonra devam ediyo,iste anne AA ise baba B0 ise falan filan.." neyse konu bittignde hoca sinifa sorusu olan var mi diye sordu.. iste olay orada bitti.. izmirli ,citir mi citir,hafifce aptal,hoppa bi arkadas vardi.. gözde .. kizin sorusunu ve hocanin cevabini aynen iletiyorum: ....(kiz olayi cakmamis,hocayla dalga gecer gibi soruyo..) "hocam benim annemin kan grubu -A- ,babamin ki -0-, ama benim kan grubum ise -B-..bu iste bi yanlislik var hocam, bu aciklama teoride mi dogru,yoksa nasil oluuyooorr" hoca da gayet ciddi olarak; "ne bilim ben kzim, SEN GIT ONU ANANA SOR!!!" , Ders: Tarih Dersi Konu: Gerileme Dönemi Padişahları Olay: Hangi padişah olduğunu net olarak hatırlamıyorum ama bir padişahın 100 küsür tane çocuğu olduğunu sölemişti hocamız. Arkadaşlarımızdan biri de:"OOOooOOOOHaaaaaaAAA" şeklinde bi tepki vermişti. Hocamız çok sakin bi biçimde geri dönmüş tebeşiri yerine yerleştirmiş ve arkadaşımıza:"Nazar etme nolur çalış seninde olur!!!" demişti. Tabi bu laftan sonra tüm sınıf koptu. Hala nasıl bi dumur pozifyona düştüğümüzü düşünüyorumda. Özlicem sizi Murat Hocam![/b demez mi ;ya anlatamam,kiz olayi 2 dk sonra cakti, ama sinif kopmustu hocanin cevabina.. acimadizca bi cevap degil mi?? ,lise 2 de sayısal secmistik sorunlu bi edebiyat hocası gelmisti bize. kadın öle gereksiz konusuyorki gaflarının hepsini hatırlayamıyom bile. Bigün bize cok ciddi bi sekilde söle bi nasihat verdi "cocuklar öss de matematik yapın puan getiriyomus" haliyle yarıldık. sonra bu kadın gitti gelen gideni arattı şişko bastıbacak acayip komik bi tip geldi.Bi gün dersin ortasında adam elindeki beyaz A4 kagıdı yere bıraktı.kagıt süzüldü yere düstü.Sonra adam kahkayı bastı biz afalladık noluyo lan diyoz.Adam demesin mi "espiri yaptım nie gülmüonuz" hala anlamadım bu olayı sizde sormayın.bi anlık geldiler heralde ama ahhaha şimdi gülüyorum ama şaka gibiydi kadın ,[/i] mat2 testi çözüodumtarih dersinde ders yine Ekrem in tabe hoca anlatıoda anlatıo bi türlü soruyu çözemiorum birdenbağırdım hocam susarmısnız test çözemiyorumcık dediğim anda hoca dahilherkes koptu şimdiyse türev_34 özür diler , lisede bir kimya hocası vardı adı ŞEKER di adamın kimya dışında her konudan anlardı bizimde abuksubuk bir dersimize geliyordu kimya dersimizede kendini cem yılmaz sanan berbat espriler yapan bir tip gelirdi adını hatırlamıyorum ama kabus gibiydi adam anlattıkllarından birini unutamam asla böyle kötü bir fıkra duymamıştım anlatıcam tutamıuyorum kendimi "adamın biri yolda yürürken bir ***** patlamış adam anında yere düşmüş ölmüş yoldan geçen bir doktor müdahale etmek istemiş adamı evirmiş çevirmiş hiç bir yerde kan yok... adam neden ölmüş?bu arada bizim yorum yapmamızı bekledi tabi cevap: akıldan vurmuş , adamın aklı bir karış havadaymış " evet malesef 55 kişi buna gülmek zorunda kalmıştık ,bizim lise sonda bi dil bilimi hocamız vardı türkçe olmayan kelimeler kullanmayın yoksa dejanere olursunuz derdi hoş şuan ist ünideim ve tüm türkçe gramerin yok sayan bi hocam var zaatatlii büyük insandır yüce tüy eğiliyorus önünde nihahaha lisede bir hocamız derse mobiletle gelip giderdi...bizde öğle araları bu mobileti araklar arka bahçede gezerdik...yine böle 5erli 10arlı biniyoruz hoca merdivenlerden koşa koşa inin laaaan!!!inin laaaan!!! dye geldi,biz bi tırstık hemen indik neyse geldi atladı mobilete,noldu dedik...eşim erken doğum yapmış dedi...oo hocam hayırlı olsun falan dedik,çok sevindiyseniz size vereyim çocuğu dedi .......2hafta sonra okula geldi sınıfın erkeklerinden 1er milyon benzin parası topladı , iddalıyım bizim dincinin yaptığı kadar komiği olamaz.gene bi gün din kültürü dersindeyiz sevgili hocamız tahtaya bir tane çöp adam çizdi.kafasından boynuna kadar olan kısmına AKIL dedi.boynundan beline kadar olan kısmına İRADE.belden aşağısınada CİNSELLİK dedi ve başladı dersi anlatmaya.sevgili öğrenciler Allah (c.c) insanları 3 unsurda yaratmıştır.AKIL,İRADE,CİNSELLİK.Ama napmış bizim halkımız amuda kalkmış CİNSELLİK,İRADE,AKIL.hehehheheh (ç)alıntı ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|