![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
#1 |
![]() Maasim yatmis mi, bakar misiniz?
- Maas goremiyorum ama bir servet bu gun itibariyle hesabiniza yatmis... - Orada sizin ustunuz yok mu? - Hayir yari ciplagiz... - Bana mudurunuzu baglayin onunla gorusmek istiyorum!... - Yunanca biliyor musunuz? - Ben sifremi tusladim boyle bir kart yoktur dedi robot..(sesli yanit sistemi) - Sizi korkutmak icin soylemisler efenim, var kartiniz... -Bir kredi karti basvurum vardi, kabul oldu mu acaba?... - Ne yazik ki 250 ye 300 oyla reddedildi... - Arkadaslara kredi karti geldi bana gelmedi?... - Bundan sonra arkadaslarinizi daha dikkatli secin.... - Yani beyefendi on kere form doldurdum kredi karti icin...yine red, Allah askina bu karti alabilmek icin ben naapayim siz soyleyin? - Gidin Masterbaba turbesinde dua edin.... - Kartimin limiti eden bu kadar dusuk? - Uluslararasi para piyasasi dengelerini bozmak istemedik.... - Yarin gidip bankadaki tum parami cekiyorum... - Bunu yaparsaniz tarih sizi affetmeyecektir... - Bankamatik kartimi yuttu, naapicam?... - Sakin olun ve elinizi yavasca kart yuvasindan cikartin....... - Ya kart matikte kaldi ve buralarda bir sube yok. Acaba bir ekip gonderebilirsiniz?... - Derhal... Yalniz ekip gelinceye kadar siz suni teneffuse devam edin... - Az once bir fax cektim ulasti mi acaba?.. - Normal miydi, Yildirim mi? - Genel Mudurlugunuzun telefonunu alabilir miyim? - Veriyim ama, kontur milletlerarasi yaziyor... - Ekstrem bana ulasmiyor ve surekli faiz oduyorum!... - Nereden geliyor bu degirmenin suyu... - Dun kartimi kaybetmistim simdi buldum. Bakar misiniz harcama olmus mu? - Sayenizde ekonomi %1,2 buyumus... - Yauv kardesim 10 dakkadir muzik dinletiyorsunuz adama...! - Guzel sanatlarin hangi dalina tahammul edebilirsiniz ki? - Siz bana kuryenin adresini verseniz ben gidip alsam olmaz mi? - Bunu duymamis olayim..., - Sizin yeriniz nerde? - Her zaman yaninizda - Yav beyefendi ben kartimla 300 milyon nakit avans cektim bunun faizi gunluk mu isliyor? - Acisini her an hissedeceksiniz... - Borcumu iki ay odemezsem kartim takibe girer mi? - Fazla uzaga kacamaz.... - Ya bir karti teslim edemediniz 10. arayisim bu sizi.... - Haklisiniz, cok yiprandik ikimiz de bir sure gorusmesek.... - Kisa vadede hangi enstrumana yatirim yapmayi tavsiye edersiniz? - Parayi veren dudugu calar. - Inanmiyorum 10 milyon icin 7 milyon faiz gelmis...Allah hepinizin cezasini versin!... - Bunun icin fax cekmeniz gerekiyor... - Provizyon alamiyoruz, Bankanizi arayiniz diyor. - Isiniz dusmese hic arayip soracaginiz yok valla |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|