|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
07-23-2008, 13:37 | #1 |
Anne Karnındaki İkiz Diyalogları
-a kenara çekilsene
- Kes, Allah'ın cenini seni ................................... - Bak hareket yapma kordonunu ısırırım - Sen duurr daha, sen duurr, dışarda görüşcez seninle ................................... - Önce ben çıkıcam - Hayır ben - Sen çıkamazsın - Nedenmiş - Ehe, kordonu bacağına düğüm attım çünkü .................................. - Şşt baksana - Ne var - Bu ne - Ya ne bela şeysin, ne bileyim. Koy aldığın yere ................................. - Biz şimdi ikizmi oluyoz abi - Yok üçüz - Aa üçüncü nerede - Galiba önümdeki şey ................................ - Burnumu ısırma bak tekme atarım - Atamazki atamazki - All (taaapp!) Tüh ıskaladık. Pardon anne isteyerek olmadı................................ - Erkek sen dışarı gelsene - Erkek mi o ne? - Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum. Biri erkek olacak diyolardı - Ee ben erkeksem o zaman sen ne oluyosun - Bilmem .............................. - Ya bi dursana - Ya sıkıldım bea - İki dakka rahat durda yüzüme bakayım ............................. - Şşt kardeş bak bi - Ne var - Bak ne buldum - Ne o - Bilmem . ............................ - Üff çekil kenara ruhum daraldı - Ya yer ikimizede yeter - Banane git kendine kıvrılacak başka bi yer bul - Ya bu kadınlar hepiniz aynısınız ya - Kadın mı, o nedemek - ne bileyim Allah söyletti işte - Hadi çok konuşmada defol ............................ -olum benim canım sıkıldı cıkıom -nereye be -yeryüzüne -sen git ben sonra gelcem -olum beraber cıkalım beya -iyi tamam hadi bir iki üç... -saldır itle beni sen, annem gayret edio zaten -ok hadi -olum annemin işi war galiba açmıyo kapıyı -of be o zaman yarın cıkarız -ok yavaşcana indir beni |
|
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|