|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
07-23-2008, 13:16 | #1 |
Nickinin Anlamı Neydi?
anlama takilan :ben seni çözdüm ha ha ha.. sen mavi esma sın di mi?
bluesman : ??!!!???.... anlama takilan :senin adin kesin barbarostur barbie :sen oyle diyosan anlama takilan :e meraba ben de oturan karga. havada_ucan_kus:yazııık. anlama takilan : sana borcum var mı? uçan kuşa borcum varda. havada_ucan_kus:komiksin, hadi görüşmemek üzere anlama takilan : kuş başka nerde uçar ki? havada_ucan_kus: bekle göstercem şimdi. anlama takilan :nickinin anlamı ne? jinofthelamp : bilmiyorum anlama takilan : e o zaman niye aldın bu nicki? jinofthelamp :ben almadım babam koymuş! anlama takilan : baban mı koymuş? jinofthelamp :aslında o da bu nicki koymamış ama... anlama takilan : ama? jinofthelamp :nüfus memuru yanlış yazmış!... anlama takilan : ahahaha ne garip nik ahaha anlami ne yaw bunun...zort...puhaa soylemesi bile komik zortezurtek : .....soyleme o zaman anlama takilan : peki anlami nee? zortezurtek : shiddetli osuruk efekti anlama takilan : zuhaha...peki nerden esti zortezurtek :kaba etimden... anlama takilan : merhaba siyah martı siyah martı : merhaba anlama takilan : neden siyah siyah martı : neden olmasın? anlama takilan : mrb tatli cadi littlewitch : ingilizcemiz kit galiba anlama takilan : neden? littlewitch :bosver bye anlama takilan :aa nikin portakal? anlamı ne? portakal :"prusyada ortalama kalori" demek... kefalin sazanov'un bulduğu bir ısı birimidir... anlama takılan: nasıl yanii .. portakal: salak ne anlamı olacak bildiğin portakal işte |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|