|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
07-12-2008, 11:38 | #1 |
sevgimi bilmeyeceksin
sevgimi bilmeyeceksin
yıllar sonra o gün seni gördügüm o gün 5 saniyelik zaman içinde o kadar cok sey düşündümki ama yanına gelip söyleyemedim yine söyleyemedim sevdigimi oysa ne cok hayal etmisdim ilk gördügüm yerde söyleyecektim olmadı yapamadım. bana o kadar yakınken dokunamadım gözlerin hiç degismemiş hep aynı yine nefes kesici can alıcı sen her zamanki gibi beni görmedin döndün arkanı ve gittin. ahh hayal gözlüm yüregim o kadar acıyorki, nefes almayı bile unuttum, yapamadım işte yapamadım gelemedim yanına söyleyemedim. korkak gibi kacdım gözlerim gözlerine deger diye. hep saklandım. sırf sana deil kimseye söyleyemedim. hep imkansızım oldun. biliyorum yasak sevgi yüregimi kaplayan ne olursa olsun seviyorum. bunu sen hiç bir zman bilmeyeceksin seni severek can verecek bu beden elimde kücücük tek bir resminle son nefesimi verecegim. ama sen bunuda bilmeyeceksin. varoldugumu bilmedigin gibi yokoldugumuda bilmeyeceksin görmeyeceksin.. |
|
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|