|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
07-04-2008, 18:25 | #1 |
Adını İçimde Yaşamak
Elim hiç kalem tutmamıştı seni tanımadan önce, Seni tanıdıktan sonra tutmayan elim kırılmıştı zaten, Çünkü sana yazacak cesareti kendimde hiç bulamadım, Ne anlatacaktım ki sana yazdıklarımla, acı vermekten başka… Ne zamanki yazdım sana ilk satırlarımı, Koptu o zaman kıyamet, içimde. Demişlerdi ama bu yol çileli, cefalı diye… Ama ben dinlemedim yüreğimden başkasını. Ben aslında oyunu baştan kaybetmiştim, seni sevmekle Sevdayı, sabrı, her şeyi sende tükettim, Kendi karanlığımdaydım, güneşe görünmeye çalışıyordum Çıkması zordu o zindandan ama yinede güzeldi her şey Hayatımın sanki boyutları değişmişti; büyüyordum, gelişiyordum ve genişliyordum Söyleyemediklerim çoktu her zaman söylediklerimden, Koleksiyoncu gibi içimde biriktirmiştim her şeyi Sığmadı taştı sonunda hepsi birer birer, Yüreğindeki fırtına dindi demek ki Bendim çünkü fırtınaya sebep olan, Ve hatıralar süpürülüyor artık hafızandan Bir yıldız gibi kaldım uzağında ama nefes kadar da yakındın bana, Sana kırgın olmak isterdim aslında, Sana kırgın olacak kadar hukukum vardı en azından diye Ve ‘Unuttuğumu zannetme’ diyemeyeceğin mesafelerde olmak isterdim sana Yani; beni unutma ihtimalinin olamayacağı mesafelerde… |
|
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|